Sluitingsdatum: 23/03/2019

Medisch Specialist - Huisartsgeneeskunde - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 23-12-2018, Reference number: 2018253

Huisarts – Wellington – Nieuw-Zeeland

Locatie

Wellington is de hoofdstad van Nieuw-Zeeland en ligt helemaal in het zuiden van het Noordereiland aan de Cook Strait; dit is het stuk water dat het Noorder- en het Zuidereiland van elkaar scheidt. Op een heldere dag is het mogelijk het gebergte op het Zuidereiland te zien liggen. Naar het noorden liggen de langgerekte stranden van de Kapiti kust. Naar het oosten ligt de Rimutaka Range met daarachter de vlakten van Wairarapa, een wijngebied van wereldfaam. Evenals Australië scoort Nieuw-Zeeland hoog op kwaliteit van leven, volksgezondheid, onderwijs, economische vrijheden en rechten.

Functie

Namens een huisartsenpraktijk in Nieuw-Zeeland zijn wij op zoek naar een huisarts voor een parttime, permanente positie.

U zult 4 sessies per week werken en sommige weekeindes en avonden, afhankelijk van het rooster op oproepbasis. U zult samenwerken met andere huisartsen en ervaren verpleegkundigen. Bovendien zult u visites afleggen indien nodig. Er wordt verwacht dat u 3.5 patiënten per uur ziet.

Voor deze positie dient u over excellente management, communicatieve en administratieve vaardigheden te beschikken.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden aan.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99