Sluitingsdatum: 01/10/2022

Verpleegkundige - Anesthesiologie - Nederland
Geplaatst op: 01-07-2022, Reference number: 2022123

Anesthesiemedewerker – Flevoland – Nederland

Locatie

Een groot ziekenhuis in Flevoland heeft een positie openstaan voor een anesthesiemedewerker. In het ziekenhuis zijn 9 operatiekamers, waarin per jaar ongeveer 10.000 operaties worden verricht. Er wordt nauw samengewerkt met alle teams van chirurgie en recovery. Hierdoor heerst er een fijne werksfeer, met korte lijnen. Het team bestaat uit 25 anesthesiemedewerkers en 7 anesthesiologen. De anesthesiemedewerkers hebben allemaal hun eigen ‘specialisme’ op de afdeling: een deel is sedatiepraktijkspecialist anderen doen preoperatief spreekuur. Dit zorgt ervoor dat de patiënt op alle vlakken het beste geholpen kan worden.

Functie

Namens bovenstaande ziekenhuis zijn wij opzoek naar een anesthesiemedewerker voor een functie van minimaal 27 uur. Het gaat om een functie op zzp-basis, wat veel vrijheid geeft.

De geschikte kandidaat komt te werken in het team met andere anesthesiemedewerkers. Binnen het team heb je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Hierdoor is het werken uitdagend en veeleisend, tegelijkertijd betekent dat, dat je in korte tijd veel ervaring op kunt doen. Je loopt de patiënten door het hele proces van de operatie, hierom is het belangrijk dat je goed en duidelijk kunt communiceren. Ook op de OK is communicatie erg belangrijk, evenals stressbestendigheid. In de OK hou je de parameters van de patiënt in de gaten en communiceer je dit naar de medisch specialisten. Omdat er soms tijdens een operatie van alles kan veranderen, is ook flexibiliteit belangrijk.

Om te kunnen reageren is een afgeronde opleiding tot anesthesiemedewerker vereist. Ook moet je bereid zijn werkdagen van 9 uur te werken. Wanneer je er een tijdje werkt krijg je ook nieuwe collega’s onder je hoede, welke je begeleidt in hun eerste paar maanden. Hierdoor zorg je ervoor dat ze zich snel thuis voelen, en geef je ze dezelfde behandeling als welke je zelf hebt gekregen toen je er net kwam werken.

De werkgever biedt een aantrekkelijk salaris en geode arbeidsvoorwaarden, zoals veel verlof en toegang tot verschillende online trainingen. Daarnaast is het ziekenhuis uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Wanneer het werk bevalt bij beide partijen is een vaste contract een optie.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum. Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming.

Indien u interesse heeft in bovenstaande vacature of benieuwd bent of er andere vacatures binnen uw vakgebied zijn, neem dan contact op met een van de medewerkers van MMedical.

Anouk van Rooijen

Senior Consultant

Anouk van Rooijen
Senior Consultant
E:  a.vanrooijen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 44
T: +31 6 36 36 35 99