Sluitingsdatum: 01/10/2022

Verpleegkundige - Anesthesiologie - Nederland
Geplaatst op: 01-07-2022, Reference number: 2022122

Anesthesiemedewerker – Maastricht – Nederland

Locatie

Een zelfstandige kliniek in de regio van Maastricht heeft een positie voor recovery verpleegkundige open staan. De kliniek wordt gekenmerkt door persoonlijke betrokkenheid en korte wachttijden. Patiënten kunnen binnen een week terecht bij de kliniek voor een behandeling in het operatiecentrum, met 1 poliklinische operatiekamer en 2 normale operatiekamers. Ook heeft de kliniek een verpleegafdeling met 10 kamers en 22 bedden, waar patiënten komen te liggen wanneer een kortdurende opname nodig is. Voor de operaties die ze vooral verrichten volstaat een dagopname vaak, maar mocht het nodig zijn is een overnachting dus mogelijk. Behandelingen worden gedaan onder plaatselijke of complete verdoving. Als anesthesiemedewerker sta je de patiënt bij gedurende operatie en zorg je ervoor dat hij in optimale conditie blijft.

Functie

Namens bovenstaande kliniek zijn wij opzoek naar een anesthesiemedewerker met enige ervaring. Het aantal uren is in overleg en het is mogelijk in loondienst te werken, of aan de slag te gaan als zzp’er.

De geschikte kandidaat komt te werken in een deskundig team, waar de focus ligt op patiëntgericht werken. Zeker als anesthesiemedewerker is patiënt contact erg belangrijk. Voor de operatie is het jouw verantwoordelijkheid om achter de wensen en behoeften van de patiënt te komen, en ze zo nodig hierin te ondersteunen. Ook tijdens de operatie is het belangrijk gefocust te blijven en de conditie van de patiënt te bewaken. Mocht het nodig zijn moet je direct kunnen handelen, volgens de geldende procedures en richtlijnen. Na de operatie zorg je ervoor dat de overdracht naar de recovery afdeling goed gaat, zo zorg je voor een duidelijk verslag van de operatie en stel je een beleid op. Ook zorg je ervoor dat er altijd genoeg voorraad medicatie is, en hou je de administratie op orde.

Om te kunnen reageren is een diploma Anesthesiemedewerker vereist. Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, en niet bang bent daadkrachtig te zijn. Soms ontstaan er stressvolle situaties in de OK, tijdens welke het van vitaal belang is dat je rustig blijft en ervoor zorgt dat de patiënt stabiliseert. In de OK werk je veel samen met de Medisch specialisten en andere collega’s die er werkzaam zijn. Jij brengt de informatie over de patiënt duidelijk en begrijpelijk over, zodat zij hun beleid er mogelijk op kunnen aanpassen.

De werkgever biedt een aantrekkelijk salaris en geode arbeidsvoorwaarden, kenmerken voor een zelfstandige kliniek. Wanneer je in loondienst treedt, krijg je direct een vast contract aangeboden.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum. Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming.

Indien u interesse heeft in bovenstaande vacature of benieuwd bent of er andere vacatures binnen uw vakgebied zijn, neem dan contact op met een van de medewerkers van MMedical.

Anouk van Rooijen

Senior Consultant

Anouk van Rooijen
Senior Consultant
E:  a.vanrooijen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 44
T: +31 6 36 36 35 99