Sluitingsdatum: 27/09/2024

Anesthesiemedewerker - Chirurgie - Nederland
Geplaatst op: 27-06-2024, Referencenumber: 2024055

Anesthesiemedewerker – Noord-Brabant – Nederland

Locatie

Een ziekenhuis in Brabant heeft een positie openstaan voor een anesthesiemedewerker. De positie is open binnen het team van anesthesiologen en anesthesiemedewerkers, welke ondersteuning geven bij de operaties van de afdelingen orthopedie, gynaecologie, urologie, oogheelkunde, KNO en algemene chirurgie. Ze werken onderling nauw samen en er zijn ook korte lijnen met de artsen en specialisten. Ook werken ze samen met andere grote ziekenhuizen in de regio, waardoor ze complete zorg kunnen leveren, onder andere op het vlak van kinderorthopedie en andere diverse zorg, uniek voor een ziekenhuis van deze grootte.

Functie

Namens bovenstaand ziekenhuis zijn wij opzoek naar een anesthesiemedewerker, voor zzp-opdracht. Ze zoeken iemand voor elke dinsdag, die zo snel mogelijk kan beginnen.

De geschikte kandidaat komt te werken binnen het operatiekamercomplex van het ziekenhuis, welke 5 operatiekamers met daglicht heeft en 2 poliklinische behandelkamers. Ook zijn er een verkoeverkamer, een sterilisatieafdeling en een receptie aanwezig. Al de ingrepen worden gedaan door chirurgen van de afdelingen orthopedie, gynaecologie, urologie, oogheelkunde en KNO. Je komt tijdens je werkzaamheden dus veel verschillende specialismen tegen, en kunt zo veel ervaring op doen. Ook de samenwerking met andere ziekenhuizen zorgt ervoor dat je kan meewerken aan complexere operaties. Hier maak je een essentieel onderdeel van uit, door de operatie in goede banen te laten gaan.

Om te kunnen reageren is een diploma tot anesthesiemedewerker vereist, in combinatie met een VOG. Binnen het ziekenhuis wordt veel samengewerkt en blijf je jezelf ontwikkelen. Daarnaast wordt verwacht dat je flexibel bent en mogelijkheden ziet. Vooral omdat er verschillende specialismen bij het ziekenhuis werken is het belangrijk dat je met verschillende taken overweg kan. Binnen het team krijg je ruim de tijd om je plek te vinden, en wordt je ingewerkt door het hechte team.

De werkgever biedt een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum. Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming.

Anouk van Rooijen

Senior Accountmanager

Anouk van Rooijen
Senior Accountmanager
E:  a.vanrooijen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 44
T: +31 6 36 36 35 99