Sluitingsdatum: 23/03/2019

Medisch Specialist - Anesthesiologie - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 23-12-2018, Reference number: 2018251

Anesthesioloog – Wellington – Nieuw-Zeeland

Locatie

Wellington is de hoofdstad van Nieuw-Zeeland en ligt helemaal in het zuiden van het Noordereiland aan de Cook Strait; dit is het stuk water dat het Noorder- en het Zuidereiland van elkaar scheidt. Op een heldere dag is het mogelijk het gebergte op het Zuidereiland te zien liggen. Naar het noorden liggen de langgerekte stranden van de Kapiti kust. Naar het oosten ligt de Rimutaka Range met daarachter de vlakten van Wairarapa, een wijngebied van wereldfaam. Evenals Australië scoort Nieuw-Zeeland hoog op kwaliteit van leven, volksgezondheid, onderwijs, economische vrijheden en rechten.

Het betreffende ziekenhuis is gevestigd in het centrale gedeelte van Wellington en heeft ongeveer 4.300 werknemers. De Women’s Health Service biedt derdelijns obstetrische en gynaecologische zorg. De afdeling biedt zorg in Wellington zelf en heeft satellietklinieken in Kenepuru en Paraparaumu. De afdeling verzorgt ongeveer 3.600 geboorten per jaar.

Functie

Namens een academisch ziekenhuis in Nieuw-Zeeland zijn wij op zoek naar anesthesiologen voor meerdere posities. Deze posities zijn voor een vaste termijn van minimaal 1 jaar.

U zult aan een breed scala van chirurgische specialismen anesthesiologische ondersteuning bieden. Verder zult u preoperatief patiënten beoordelen, betrokken zijn bij acute postoperatieve pijnbehandeling en meedraaien in het dienstrooster. Een uitdagende, derdelijnszorg casuïstiek wordt aangeboden, maar deze kan worden afgestemd op de ervaringen en interessegebieden van de kandidaat. Daarnaast zult u betrokken zijn bij het onderwijs van arts-assistenten en coassistenten.

U presteert goed onder druk en bent flexibel. Verder dient u te beschikken over leiderschapsvaardigheden en excellente communicatievaardigheden. Ervaring in management en onderzoek is een pre.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden aan zoals de mogelijkheid om een fellowship te volgen en onderzoek uit te voeren.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99