Sluitingsdatum: 19/08/2020

Medisch Specialist - AVG - Nederland
Geplaatst op 19-05-2020, Reference number: 2020112

ANIOS Gehandicaptenzorg – Amsterdam – Nederland

Locatie

Vanuit ongeveer 100 locaties in omgeving Amsterdam biedt een grote zorgorganisatie met duizenden werknemers en vrijwilligers persoonlijke zorg in en om de stad. Er is veelzijdige samenwerking met mantelzorgers, andere zorgprofessionals, onderzoeksinstellingen en maatschappelijke organisaties. Van jong tot oud en van thuiszorg, naar tijdelijk verblijf tot begeleid wonen; de organisatie biedt een enorm breed scala aan zorg wat op de individu is afgesteld.

Binnen de gehandicaptenzorg zijn er meerdere woonlocaties. Hierbinnen is het werk altijd uitdagend door de gevarieerde doelgroep zo zijn er cliënten verschillend van zeer ernstig verstandelijk beperkt met veel medische problematiek tot licht verstandelijk beperkt in combinatie met psychiatrische en/of verslavingsproblematiek.

Functie

Namens bovenstaande zorgorganisatie zijn wij op zoek naar een basisarts gehandicaptenzorg voor een positie van 32 uur per week. De werktijden zijn in overleg. De zorgorganisatie biedt een jaarcontract en de mogelijkheid tot doorstroom in de opleiding tot specialist arts verstandelijk gehandicapten.

Er wordt gezocht naar een enthousiaste persoonlijkheid met affiniteit voor de verstandelijk gehandicaptenzorg. Het is belangrijk dat bij u een klachtgerichte instelling met respect voor privacy en het leveren voor hoogkwalitatieve zorg voorop staan. Niet alleen goede communicatieve vaardigheden, maar ook zelfstandigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid zijn uiterst belangrijk. Verder is een relaxte omgang en gevoel voor humor eigenschappen die van belang zijn.

Binnen de verschillende woonlocaties zult u als arts medische deskundigheid bieden gericht op de specifieke gezondheidsproblemen van het individu. U staat onder supervisie van de arts verstandelijk gehandicapten. Medisch beleid zal ook samen met de huisarts worden afgestemd. Daarnaast zult u nauw samenwerken met praktijkverpleegkundigen, doktersassistentes, begeleiders en medisch secretaresses. U zult verantwoordelijk zijn voor het medische deel van het persoonlijk plan van de cliënt met daarbij afstemming met de gedragsdeskundige en paramedici. U adviseert niet alleen cliënten, maar ook verwanten, medewerkers en medisch specialisten die betrokken zijn bij de cliënt. Een belangrijk onderdeel is bovendien het verlenen van preventieve zorg volgens richtlijnen en Healthwatch programma’s.

De zorgorganisatie biedt een jaarcontract met een salaris conform cao Gehandicaptenzorg in FWG 65 (minimaal €3.372,- en maximaal €5.095,- brutto). Er wordt een uitstekende pensioensregeling, een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en een fietsplan geboden.

Voor Medici:

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Soufian Meziyerh

Recruitment Consultant

Soufian Meziyerh
Recruitment Consultant
E:  s.meziyerh@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 11
T: +31 6 36 36 35 99