Sluitingsdatum: 10/02/2020

ANIOS- Huisartsgeneeskunde - Nederland
Geplaatst op 10-11-2019, Reference number: 2019252

ANIOS Huisartsgeneeskunde – Regio Zuid-Holland – Nederland

Functie

Voor een grote eerstelijnszorginstelling zijn wij op zoek naar een basisarts voor een voltijd positie.

De instelling biedt onder andere huisartsenzorg, anderhalfdelijnszorg, fysiotherapie, tandheelkunde en orthodontie aan. De instelling heeft een relatief jonge populatie en heeft van preventieve geneeskunde haar speerpunt gemaakt.

Uw taken bestaan onder andere uit het uitvoeren van gezondheidsscreenings en het in kaart brengen van gezondheidsrisico’s en hierop een plan maken samen met patient. Daarnaast kunt u onder supervisie van de werkzame huisartsen en medisch specialisten reguliere consulten verrichten. Verder verricht u een ondersteunende rol voor de verschillende huisartsen en medisch specialisten (denk aan intercollegiaal overleg, verwijzingen organiseren, etcetera).

De zorgverlener is op zoek naar een enthousiaste basisarts met interesse in eerstelijnszorg en preventieve geneeskunde. Affiniteit met een internationale patiëntenpopulatie is een must. Daarnaast heeft u een goede beheersing van de Engelse taal.

In principe werkt u fulltime, echter werken in deeltijd is bespreekbaar. De werkgever biedt goede arbeidsvoorwaarden.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Mark van Roosmalen

Recruitment Consultant

Mark van Roosmalen
Recruitment Consultant
E: m.vanroosmalen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 22
T: +31 6 36 36 35 99