Sluitingsdatum: 24/02/2023

Medisch Hulpverlener - Apothekersassistent - Nederland
Geplaatst op: 22-11-2022, Reference number: 2022161

Apothekersassistente – Limburg – Nederland

Locatie

De apotheek van een groot ziekenhuis in Noord-Limburg heeft een positie openstaan voor een apothekersassistent. De apotheek is onderdeel van de afdeling Klinische Farmacie en verzorgt de farmaceutische dienstverlening in het ziekenhuis en in de regio. Er werken ziekenhuisapothekers, poliklinisch apothekers, apothekersassistenten en farmaceutisch medewerkers. Ze zijn 24 uur per dag geopend, en zijn dus op elk moment van de dag in staat hun taken te vervullen.

Functie

Namens bovenstaand ziekenhuis zijn wij opzoek naar een apothekersassistent, voor de functie in loondienst. Het aantal uren is in overleg, en het contract dat wordt geboden is in eerste instantie 1 jaar. De intentie is echter dit om te zetten naar een vast contract om een langdurige samenwerking te garanderen.

De geschikte kandidaat komt te werken bij de apotheek samen met het team van apothekers. Samen met het team verricht je alle werkzaamheden die nodig zijn om de apotheek te laten functioneren. Zo sta je patiënten aan de balie te woord en ben je in staat ze te voorzien van advies en het beantwoorden van hun vragen. Naast deze baliewerkzaamheden ruim je ook bestellingen op, tel je de voorraden en maak je ODC recepten klaar. De apotheek verspreid medicijnen over het ziekenhuis en verleent hun diensten aan patiënten in de regio die medicijnen komen halen. Een deel hiervan gaat om specialistische farmaceutische zorg, waardoor het werk gevarieerd blijft.

Om te kunnen reageren is een MBO-diploma apothekersassistent vereist en ervaring is een pre, maar niet noodzakelijk. Omdat het gaat om een 24-uur apotheek zijn er ook weekend-, avond- en nachtdiensten, welke je bereid moet zijn om te werken. Het is belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt, zowel naar patiënten toe, maar ook met collega’s. Daarnaast is flexibiliteit ook belangrijk, en de bereidheid om bij te springen wanneer het nodig is.

De werkgever biedt een aantrekkelijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Het is een kans om meer ervaring op te doen bij een specialistisch ziekenhuis. Daarnaast bieden ze collectieve korting op de zorgverzekering aan. Ook is er een personeelsvereniging die meerdere activiteiten per jaar organiseert om je collega’s op een informele manier beter te leren kennen. Deze vereniging biedt ook kortingen op cursussen en workshops.

Voor Medici
Anouk van Rooijen

Senior Consultant

Anouk van Rooijen
Senior Consultant
E:  a.vanrooijen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 44
T: +31 6 36 36 35 99