Sluitingsdatum: 15/03/2019

Medisch Specialist - ANIOS - Nederland
Geplaatst op 15-12-2018, Reference number: 2018245

Basisarts – Lelystad/Dronten – Nederland

Functie

Namens een zorginstelling voor ouderen in de regio Lelystad zijn wij momenteel op zoek naar een basisarts voor een fulltime positie voor de minimale duur van 1 jaar.

De bovengenoemde zorginstelling richt zich op het verder ontwikkelen van haar diensten. De instelling verleent zorg op brede werkterreinen zoals onder andere geriatrische revalidatie, psychogeriatrie, palliatieve zorg en chronische somatiek. De instelling biedt zorg aan 1100 mensen. Verder zijn er ruim 1000 medewerkers en 500 vrijwilligers werkzaam bij de instelling en beschikt het over 3 woonzorgcentra, een verpleeg-en behandelcentrum, een zorgsteunpunt en 3 zorghotelaccommodaties.

U zult werkzaam zijn in meerdere steden binnen de regio Lelystad. Verder zult u onder supervisie van een specialist ouderengeneeskunde medische zorg verlenen. De werktaken zullen bestaan uit het begeleiden en behandelen van chronisch zieke patiënten en kwetsbare ouderen. Verder zult u medische behandelplannen opstellen, deze uitvoeren en aanwijzingen geven waar nodig. Ook zult u werkzaam zijn in een multidisciplinair verband. Hierbij is het noodzakelijk dat u deelneemt aan de MDO’s. De werkweek zal bestaan uit 24 tot 32 uur.

Voor deze functie dient u te beschikken over excellente communicatie en coachvaardigheden, kennis over de doelgroep en de aanverwante problematiek en adequate kennis van de relevante wet- en regelgeving (WGBO). Verder dient u flexibel te kunnen werken en inzetbaar zijn in de avond, nacht, en weekenden.

De werkgever biedt aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een persoonlijk ontwikkelbudget en meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Het salaris zal conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, FWG 65 zijn.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99