- MMedical - https://www.mmedical.nl -

Bedrijfsarts – Utrecht – Nederland

Locatie

Bij een grote bank die landelijk opereert is een positie vrijgekomen voor een bedrijfsarts. Je werkt bij de interne organisatie, die zorg verleent aan meer dan 25000 medewerkers. Het vermogen van de medewerkers om eigen verantwoordelijkheid te nemen is erg belangrijk. De medewerkers worden echter wel ondersteund, en weten de bedrijfsartsen altijd te vinden. Iedereen binnen het team is enorm gemotiveerd en doen hun best om medewerkers in hun kracht te zetten. In totaal bestaat het team uit 25 medewerkers, met verschillende specialisaties en disciplines.

Functie

Namens bovenstaande organisatie zijn wij opzoek naar een bedrijfsarts, voor een fulltime functie. Deze functie is er een met veel groeikansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

De geschikte kandidaat komt te werken in het professionele team, waar iedereen gemotiveerd is om het beste in de werknemers naar boven te halen. Binnen het team verzorg je een spreekuur, waar werknemers langs kunnen komen. Met preventieve technieken voorkom je dan dat deze werknemers uitvallen. Om optijd signalen te herkennen binnen de afdeling is het belangrijk een goed beeld te hebben. Dit doe je door een risico inventarisatie en evaluatie. Hierdoor kan je sneller de signalen herkennen en kun je voorkomen in plaats van genezen. Wanneer er cliënten komen die wel behandeld moeten worden streef je ernaar om de behandeling zo kort, maar ook zo duurzaam mogelijk te houden. Vaak treed je daarvoor op als begeleider of trainer. Daarnaast werk het team actief samen met HR, wat ervoor zorgt dat de zorg aansluit bij de dienstverlening. Samen met HR wordt er ook veel gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. Deze worden ontwikkeld aan de hand van ontdekte knelpunten binnen de organisatie.

Om te kunnen reageren is een BIG-registratie als bedrijfsarts vereist, evenals werkervaring op bedrijfsarts. Ook is ervaring met het geven van trainingen, relatiebeheer en accountmanagement belangrijk. Toch is het ook voor net afgestudeerde, of bijna afgestudeerde bedrijfsartsen mogelijk om te solliciteren, met name omdat dit een grote kans is om jezelf in hoog tempo te ontwikkelen op professioneel niveau. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken. Het team van bedrijfsartsen komt op alle afdelingen, en moet altijd bereikbaar en toegankelijk zijn. Met je eigen team moet je daarom goed kunnen samenwerken om dit te garanderen, evenals de samenwerking met de verschillende teams. Het werken met een diverse groep zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is en het werk uitdagend blijft.

De werkgever biedt een aantrekkelijk salaris en zeer goede arbeidsvoorwaarden. Deze voorwaarden zijn onder andere een persoonlijk budget voor loopbaan ontwikkeling. Je krijgt veel mogelijkheden om flexibel om te gaan met werktijden, en ook de locatie waar je werkt is open voor overleg.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum.  Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming.

Indien u interesse heeft in bovenstaande vacature of benieuwd bent of er andere vacatures binnen uw vakgebied zijn, neem dan contact op met een van onze medewerkers.