Sluitingsdatum: 21/09/2022

Medisch Specialist - Cardiologie - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op: 21-06-2022, Reference number: 2022116

Cardioloog – Auckland – Nieuw-Zeeland

Locatie

Auckland ligt in het noorden van het Noordelijke eiland van Nieuw-Zeeland en is de grootste stad van het land. Het is ook een van de dichtstbevolkte gebieden van Nieuw-Zeeland, maar de stad is omringd door vele wijngaarden, stranden, bossen en de Hauraki Golf. Dit gaat gepaard met een mild klimaat met temperaturen van gemiddeld 11 graden in de winter en gemiddeld 20 graden in de zomer. Auckland wordt gekenmerkt door de vele zonuren, ongeveer 2000 zonuren per jaar. Dit maakt het een van de zonnigste gebieden van Nieuw-Zeeland. Nog niet zo lang geleden is uit onderzoek gebleken dat Auckland de derde beste plek ter wereld was om te wonen in de wereld.

Deze positie wordt aangeboden door een groot ziekenhuis dat de zorg verleend aan de zuidelijke en oostelijke regio van Auckland. De afdeling Cardiologie bestaat uit 16 cardiologen, sommigen daarvan zijn landelijk voorloper op hun specialisatie. Ze verwachten dat de afdeling veel gaat groeien in de komende jaren. Het ziekenhuis is het belangrijkste traumacentrum voor meer dan 550.000 mensen, en ze beschikken over 800 bedden.

Functie

Namens dit ziekenhuis in de regio van Auckland zijn wij opzoek naar een Cardioloog met een specialisatie in hartfalen, familiare hartaandoeningen en cardiologische beeldvorming. De aangeboden positie is fulltime, met een werkweek van 40 uur en een minimale duur van 1 jaar.

De geschikte kandidaat zal werking in een team met 6 andere beeldvormende cardiologen en 2 experts op het gebied van hartfalen. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn het maken van cardiologische beelden en het interpreteren van deze beelden. Het ziekenhuis biedt een cardiologische onderzoeksafdelingen met opties voor echocardiografie, fysieke en kanteltafel testen, Holter testen en andere vormen van monitoring. Daarnaast kunnen ze een coronaire angiografie CT maken, cardiologische beeldvorming door middel van MRI en hebben ze een cardiologische interventie afdeling met 2 laboratoriums. Er is een sterke relatie tussen het ziekenhuis en de Universiteit van Auckland, dit betekent dat ze ook hoge kwaliteit onderwijs geven aan medische studenten. Hierdoor is het doen van onderzoek belangrijk, en heeft het ziekenhuis een actief onderzoeksprogramma en lopen er veel klinische trials en andere onderzoeken. Naast de beeldvormende taken en het geven van onderwijs ben je tijdens sommige diensten verantwoordelijk voor acute Cardiologische zorg.

Kandidaten die willen reageren op deze vacature moeten zich kunnen registreren bij het New Zealand Medical Council. Hiervoor is een zeer goede beheersing van de Engelse taal nodig. Daarnaast is training en ervaring als Cardioloog vereist om te kunnen reageren.

De werkgever biedt goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid in een moderne, complete faciliteit te werken.

De werkgever eist dat kandidaten volledig zijn gevaccineerd tegen COVID-19.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum.

Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming. Indien u interesse heeft in bovenstaande vacature of benieuwd bent of er andere vacatures binnen uw vakgebied zijn, neem dan contact op met een van de medewerkers van MMedical.

Soufian Meziyerh

Recruitment Consultant

Soufian Meziyerh
Recruitment Consultant
E:  s.meziyerh@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 11
T: +31 6 36 36 35 99