Sluitingsdatum: 08/05/2020

Medisch Specialist - Cardiologie - Verenigd Koninkrijk
Geplaatst op 08-02-2020, Reference number: 2020026

Cardioloog – Middlesbrough – Verenigd Koninkrijk

Locatie

Middlesbrough is een industriële stad in Noordoost-Engeland gelegen langs de Noordzeekust aan de rivier de Tees in de provincie North Yorkshire. In Middlesbrough wonen ongeveer 142.000 mensen. Middlesbrough ligt vlakbij de North Yorkshire Moors en het Yorkshire Dales National Park en de Yorkshire kust. De stad heeft hooggewaardeerde scholen en is goed bereikbaar middels een snelwegennetwerk (A1M) en per trein. De internationale vliegvelden van Leeds Bradford en Newcastle liggen op een afstand van een uur rijden.

Het betreffende academisch ziekenhuis beschikt over ongeveer 1000 bedden en een grote trauma unit, 3T MRI-scanner, een radiotherapie centrum en een ivf-kliniek. Het is een van de grootste ziekenhuizen van Engeland met 19 algemene operatiekamers, naast de gespecialiseerde operatiekamers.

De cardiologie afdeling bestaat uit 16 cardiologen met verschillende sub specialismen. Verder zijn er 9 AIOS, 3 ANIOS, 5 coassistenten en een verpleegkundig team die de artsen ondersteunt. Hier zitten onder andere gespecialiseerde verpleegkundigen in. De afdeling beschikt over 63 bedden.

Functie

Namens een academisch ziekenhuis in het Verenigd Koninkrijk zijn wij op zoek naar cardiologen voor meerdere posities. Zo zijn we op zoek naar een cardioloog gespecialiseerd in Cardiale Beeldvormgeving, een cardioloog gespecialiseerd in Congenitale Cardiale aandoeningen in volwassenen, een cardioloog gespecialiseerd in TAVI en een gespecialiseerd in PCI.

Omdat het een academisch ziekenhuis betreft zult u bijdragen aan het onderwijs van arts-assistenten, coassistenten en geneeskunde studenten. Het doen van onderzoek wordt gestimuleerd. U zult meedraaien in het dienstrooster, doordeweeks wordt gewerkt op oproepbasis (1:16), voor de weekenddiensten is de dienstbelasting 1:10. Nadere informatie over de specifieke profielen van een van deze vier posities kan opgevraagd worden.

Voor deze positie is onderwijservaring essentieel. Ook dient u onder druk te kunnen werken en flexibel te zijn. Verder beschikt u over leiderschaps- en excellente communicatieve vaardigheden. Ervaring in management en onderzoek is een pre.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden aan.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Mark van Roosmalen

Recruitment Consultant

Mark van Roosmalen
Recruitment Consultant
E: m.vanroosmalen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 22
T: +31 6 36 36 35 99