Sluitingsdatum: 13/10/2019

Medisch Specialist - Cardiologie - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 13-07-2019, Reference number: 2019149

Cardioloog – Waikato – Nieuw-Zeeland

Locatie

Op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland ligt de regio Waikato, gekarakteriseerd door prachtige vulkaanstranden, het ruige open heuvellandschap en de grootste actieve vulkaan in het zuiden, Mount Ruapehu. Hamilton is de hoofdstad van deze regio en heeft ongeveer 190.000 inwoners. De Waikato rivier splitst de stad in twee delen. De stad Hamilton staat bekend als een bruisende studentenstad met zo’n 40.000 studenten. Het heeft een jonge bevolking en bestaat uit meer dan 80 verschillende etnische groepen. De huizen zijn er goedkoop en de scholen goed.

Het betreft een academisch ziekenhuis dat derdelijnszorg biedt aan een grote regio (waaronder de Midland regio) bestaande uit ongeveer 900.000 mensen. De Cardiologie afdeling fungeert als een nationaal centrum voor structurele hartziekte-interventies en biedt een breed scala aan cardiale beeldvormingsdiensten, waaronder cardiale MRI, CT-coronaire angiografie, structurele hartziekte-CT, nucleaire cardiologie, stress-echocardiografie en 3D TOE (Transoesofageale ECG).

Functie

Voor bovengenoemde academisch ziekenhuis zijn wij momenteel op zoek naar een cardioloog ervaring in echocardiografie voor een fulltime, permanente positie.

Deze rol biedt de juiste kandidaat een enorm gevarieerde en interessante uitdaging met de mogelijkheid om zich te ontwikkelen als een leider. Het Cardiologie team bestaat uit 14 cardiologen en 5 hartchirurgen. Naast de reguliere taken zult u bijdragen aan het onderwijs van geneeskunde studenten, coassistenten, arts-assistenten en overige medisch personeel. Daarnaast zult u bijdragen aan het verbeteren van de zorg op de afdeling en zult u meedraaien met het rooster op oproepbasis.

Voor deze functie dient u minimaal 2 jaar werkervaring te hebben en kandidaten met gespecialiseerde vaardigheden in coronaire interventie of beeldvorming krijgen de voorkeur. Daarnaast dient u te beschikken over excellente management, onderwijs, communicatie en leiderschapsvaardigheden.

De zorgverlener biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden in een moderne omgeving.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99