Sluitingsdatum: 27/04/2019

Medisch Specialist - Cardiologie - Nieuw Zeeland
Geplaatst op 27-01-2019, Reference number: 2019015

Cardioloog – Whangarei – Nieuw-Zeeland

Locatie

Whangarei is de meest noordelijke stad in Nieuw-Zeeland en de regionale hoofdstad van de Northland regio. De stad heeft rond de 55.000 inwoners en is goed bereikbaar via verschillende snelwegen, een vliegveld en een treinstation. In dit gebied van Nieuw-Zeeland wonen de meeste Maori’s. Door de lange aanwezigheid van deze Maori’s zijn de invloeden van de oorspronkelijke Nieuw-Zeelandse bewoners hier nog bijzonder sterk.

Het betreffende ziekenhuis biedt tweedelijnszorg aan de regio Northland en ziet jaarlijks ongeveer 4,500 patiënten. Verder beschikt de Cardiologie afdeling over 5 CCU bedden, 3 zalen (56 bedden in totaal) en een grote polikliniek. De afdeling wordt ondersteund door 3 echografisten en gespecialiseerde verpleegkundigen. Er wordt nauw samengewerkt met derdelijnszorginstellingen en huisartsenpraktijken.

Functie

Namens dit tweedelijnsziekenhuis in Nieuw-Zeeland zoeken wij twee cardiologen voor een fulltime, permanente functie.

U zult een sterk ervaren en enthousiast team versterken bestaande uit 5 andere cardiologen. Verder zult u te maken krijgen met een uitdagende patiëntenpopulatie waar uw vaardigheden getest zullen worden. U zal deelnemen aan het rooster op oproepbasis. Bovendien zal u deelnemen aan de bijscholing gegeven in dit ziekenhuis (CME). U zal nauw samenwerken met collega’s werkzaam in de derdelijns ziekenhuizen in de regio. Ten slotte zult u bijdragen aan het onderwijs van het medisch personeel.

Voor deze functie dient ervaren te zijn in uw vak en in het uitvoeren van cardiale echo’s, TOE, CTCA en EP. Ervaring in Interventie Cardiologie is een pre. Verder dienen kandidaten over excellente communicatie, samenwerkings-, administratieve en managementvaardigheden te beschikken.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99