Sluitingsdatum: 27/01/2019

Medisch Specialist - Cardiologie - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 27-10-2018, Reference number: 2018221

Cardioloog – Whangarei – Nieuw-Zeeland

Locatie

Whangarei is de meest noordelijke stad in Nieuw-Zeeland en de regionale hoofdstad van de Northland regio. De stad heeft rond de 55.000 inwoners en is goed bereikbaar via verschillende snelwegen, een vliegveld en een treinstation. In dit gebied van Nieuw-Zeeland wonen de meeste Maori’s. Door de lange aanwezigheid van deze Maori’s zijn de invloeden van de oorspronkelijke Nieuw-Zeelandse bewoners hier nog bijzonder sterk.

De Bay of Islands biedt een opwindende levensstijl voor zelfs de doorgewinterde toerist. U kunt er onder andere waterskiën, duiken, zeilen, kajakken op zee, vissen, varen en zwemmen. Het klimaat is subtropisch. De Bay of Islands ligt op slechts 45 minuten van Whangarei, de dichtstbijzijnde stad en slechts 2 uur en 45 minuten van Auckland. Er is een goed aanbod aan scholen voor gezinnen met zowel privé als openbaar onderwijs in de buurt.

Het ziekenhuis in Whangarei is het grootste ziekenhuis in Northland en biedt tweedelijnszorg en word ondersteund door drie regionale ziekenhuizen. Het is verbonden aan de Universiteit van Auckland. Dit ziekenhuis levert gezondheidszorg aan een bevolking van ongeveer 170.000. De dienst heeft een CCU met 5 bedden, 3 medische afdelingen met 56 bedden en een ruime polikliniek. Het ziekenhuis beschikt over de faciliteiten om trans oesofagiale beeldvorming, farmacologische stresstesten en CTCA te verrichten.

Functie

Namens een ziekenhuis in Whangarei Nieuw-Zeeland zoeken wij 2 cardiologen voor een fulltime (1.0 FTE), permanente positie.
 
Naast klinisch en poliklinisch werk doet u consultaties van huisartsen, andere ziekenhuizen, arts-assistenten en ander medisch personeel. Daarnaast zult u bijdragen aan het onderwijs van arts-assistenten en ander medisch personeel waar nodig. U zult meedraaien in het dienstrooster. U bent een ervaren cardioloog met ervaring in cardiale echografie en TOE. Ervaring binnen CTCA, interventiecardiologie of elektrofysiologie geniet de voorkeur. Ten slotte, dient u te beschikken over excellente communicatieve, sociale, management, schrijf en spraakvaardigheden.

Naast aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden biedt de werkgever ondersteuning bij de verhuizing naar Nieuw-Zeeland.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99