Sluitingsdatum: 11/11/2019

Medisch Specialist - Dermatologie - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 11-08-2019, Reference number: 2019170

Dermatoloog – Auckland – Nieuw-Zeeland

Locatie

De stad Auckland ligt in het noordelijke deel van het Noordereiland en is de grootste stad van Nieuw-Zeeland. Het is één van de dichtst bevolkte gebieden in Nieuw-Zeeland met zo’n 500.000 inwoners. De stad wordt omgeven door vele wijngaarden, prachtige stranden, ongerepte regenwouden en de golf van Hauraki. Auckland heeft een mild zeeklimaat, met temperaturen die schommelen van 11 graden in de winter en 20 graden in de zomer. Auckland is één van de gebieden met het hoogste aantal zonuren van Nieuw-Zeeland; meer dan 2000 zonuren per jaar. Auckland werd recent beoordeeld als drie-na-beste plek om te wonen in de wereld.

Het betreffende ziekenhuis heeft twee locaties. Een van de locaties is een groot gespecialiseerd ziekenhuis met 1000 bedden. Hier wordt derdelijnszorg geleverd aan acute en opgenomen patiënten en bovendien wordt er chirurgische zorg geleverd binnen een groot aantal specialisaties. De tweede locatie is een kliniek die patiënten poliklinische behandeld. De dermatologie afdeling bestaat voornamelijk uit poliklinische zorg voor zowel volwassenen als kinderen. Daarnaast behoort ook zorg van opgenomen en verwezen patiënten tot de afdeling. De behandelingen zijn allen medisch geïndiceerd en bevat ook minimale chirurgische zorg. Er is ondersteuning vanuit de plastische chirurgie bij behandeling van complexe huidmaligniteiten.

Functie

Namens het bovengenoemde ziekenhuis in Nieuw-Zeeland zijn wij momenteel op zoek naar een dermatoloog voor een parttimefunctie.

U zal werken binnen een klein en vriendelijk team, waaronder drie andere specialisten. De dermatologie afdeling is actief betrokken bij de educatie van dermatologie aan medische studenten. Bovendien is de afdeling bevoegd om dermatologen in opleiding te begeleiden. Vanwege het educatieve karakter van het ziekenhuis worden onderzoek en daaraan gerelateerde activiteiten aangemoedigd.

Voor registratie in Nieuw-Zeeland zijn excellente Engelse vaardigheden vereist. MMedical zal u helpen bij het verkrijgen van alle benodigde registraties. MMedical zal u daarnaast helpen met het verkrijgen van alle benodigde registraties.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Soufian Meziyerh

Recruitment Consultant

Soufian Meziyerh
Recruitment Consultant
E:  s.meziyerh@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 11
T: +31 6 36 36 35 99