Sluitingsdatum: 18/11/2019

Medisch Specialist - Dermatologie - Verenigd Koninkrijk
Geplaatst op 18-08-2019, Reference number: 2019176

Dermatoloog – Middlesbrough – Verenigd Koninkrijk

Locatie

Middlesbrough is een industriële stad in Noordoost-Engeland gelegen langs de Noordzeekust aan de rivier de Tees in de provincie North Yorkshire. In Middlesbrough wonen ongeveer 142.000 mensen. Middlesbrough ligt vlakbij de North Yorkshire Moors. De stad heeft hooggewaardeerde scholen en is goed bereikbaar met een snelwegennetwerk (A1M) en per trein. Het Lake district is minder dan 2 uur verwijderd en de internationale vliegvelden Leeds Bradford en Newcastle zijn op een afstand van een uur rijden te bereiken.

Het betreffende academisch ziekenhuis in Middlesbrough is een belangrijk traumacentrum en biedt al haar specialiteiten op één locatie die uniek is voor een ziekenhuis van deze omvang. Het ziekenhuis beschikt over 1.024 bedden, een 24-uurs acute opname-eenheid en een afdeling spoedeisende hulp die het grote traumacentrum voor de omliggende regio is. Ook beschikt dit ziekenhuis over haar eigen helikopterplatform en een moderne, centrale operatiezaal met 20 goed uitgeruste OK’s en een intensive care-eenheid met 16 bedden.

De afdeling Dermatologie biedt zorg aan ongeveer 720.000 mensen uit de regio en behandelt het gehele Dermatologie spectrum.

Functie

Namens een ziekenhuis in het Verenigd Koninkrijk zijn wij op zoek naar een dermatoloog voor een fulltime, permanente positie.

U zult deel uitmaken van een team bestaande uit 5 andere dermatologen. Het betreft een fulltime positie en u zal meedraaien met een rooster op oproepbasis (1:7). De poliklinische werkzaamheden zijn voornamelijk het behandelen van inflammatoire en maligne huidaandoeningen. Verder zult u bezig zijn met het behandelen van contacteczeem, foto dynamische therapie, een vulva-kliniek die wordt gehouden in samenwerking met de gynaecologen, een wekelijkse pediatrische dermatologie-poli en een driemaandelijkse genodermatoses-poli. Bovendien zult u onderwijs geven aan arts-assistenten en coassistenten. Het verrichten en bijdragen aan onderzoek wordt aangemoedigd.

Voor deze functie dient u te beschikken over excellente communicatieve, sociale, management, leiderschap, onderwijs en administratieve vaardigheden. Verder dient u effectief en efficiënt te kunnen werken in teamverband. Deze positie is ook beschikbaar voor jonge-klare dermatologen.

De werkgever bied aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan. De salaris zal tussen de 76.000 en 103.000 Britse pond liggen afhangend van uw ervaring.

Deze vacature verloopt op 11 augutus 2019.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99