Sluitingsdatum: 07/07/2021

Medisch Specialist - Dermatologie - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 06-04-2021, Reference number: 2021097

Dermatoloog – Nelson – Nieuw-Zeeland

Locatie

Nelson is een stad op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en heeft ongeveer 56.000 inwoners. Het ligt in een regio met dezelfde naam. Deze regio ontvangt het grootste aantal zonuren in heel Nieuw-Zeeland. Verder ligt Nelson dicht bij het strand en is omringd door veel natuur. Hierdoor zijn outdoor activiteiten heel toegankelijk. Nelson is de oudste stad van het Zuidereiland en de op een na oudste in heel Nieuw-Zeeland. Verder staat de stad bekend om haar lokale kunst. Zo wordt elk jaar weer het Nelson Arts Festival georganiseerd, populair bij zowel de lokale bevolking als toeristen.

De positie wordt door de grootste zorginstelling uit de regio’s Tasman en Marlborough en Nelson aangeboden. De werkgever biedt zorg aan 145.000 mensen verdeeld over twee ziekenhuizen met respectievelijk 150 en 88 bedden. Voor complexe en buitengewoon gespecialiseerde casuïstiek heeft het ziekenhuis uitstekende banden met derdelijnszorgteams in Wellington, Auckland en Christchurch.

Functie

Namens dit ziekenhuis zijn wij per direct op zoek naar een dermatoloog voor een parttime positie. De aanstelling is voor minimaal één jaar. De werkweek bestaat uit 20 uur.

De succesvolle kandidaat zal in meerdere locaties werkzaam zijn en zal als de enige dermatoloog in de multidisciplinair teams een sleutelrol spelen. U zult verschillende teams ondersteunen waaronder een internistisch, een chirurgisch en een eerstelijnsteam. De werkgever biedt de mogelijkheid om uit te breiden en privé zorg te verlenen in verschillende locaties.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar flexibele kandidaten die een bij voorkeur een fellowship hebben afgerond. Daarnaast dienen kandidaten te beschikken over goede communicatie- en samenwerkingsvaardigheden.

Er worden goede arbeidsvoorwaarden geboden. Voor registratie in Nieuw-Zeeland zijn excellente Engelse vaardigheden vereist. MMedical zal u helpen bij het verkrijgen van alle benodigde registraties.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99