Sluitingsdatum: 06/01/2021

Medisch Specialist - Dermatologie - Zwitserland
Geplaatst op 06-10-2020, Reference number: 2020274

Dermatoloog – Zürich – Zwitserland

Locatie

Zürich is de grootste stad van Zwitserland en de hoofdstad van het gelijknamige kanton. De stad heeft rond de 450.000 inwoners en is het economische centrum van het land. Zürich ligt aan de noordelijke kant van Zwitserland en heeft door de nabije ligging van de Alpen een heldere lucht, waardoor deze bergen vanuit de stad zichtbaar zijn. De stad is, naast de financiële sector, ook een belangrijk centrum van infrastructuur waar het internationale treinstation en de luchthaven toe behoren. De architectuur in de stad bestaat uit een mooie combinatie van historisch erfgoed tot zeer moderne gebouwen. Er zijn bovendien vele kunstgalerijen en musea verspreid over de stad. De omgeving, die rijk is aan bergen, meren en bossen, biedt uitgebreide mogelijkheden voor outdoor activiteiten. De voertaal in de stad is Duits. Nabij Zürich ligt de plaats Winterthur, een belangrijk verkeersknooppunt. Het is in de regio een bekende cultuurstad vanwege de vele musea en kunstgalerieën, met onder andere het beroemde Oskar Reinhart Collections, Villa Flora en het Fotomuseum. Bovendien kent de stad een actieve muziek- en comedy scène. De charmante oude binnenstad bestaat bijna volledig uit voetgangersgebied en staat hier dan ook om bekend. Winterthur bevat opvallend veel parken en tuinen en ligt daarnaast ook nog in een rijke omgeving van bossen, met kastelen en wijngaarden. 

De positie wordt aangeboden door een kleinschalig, zeer moderne dermatologische centrum die zich richt op een breed scala aan dermatologische behandelingen waaronder esthetische behandelingen van de huid en lasertherapie. De ruimtes zijn licht en ruim met daarbinnen de meest moderne apparatuur en software. Bovendien staat de praktijk op een zeer centrale locatie voor zowel werknemers als patiënten. De werkgever beschikt over vier andere locaties. Daarnaast wil de werkgever haar diensten verder uitbreiden binnen de medische esthetische zorgverlening.

Functie

Namens bovengenoemde privékliniek in Zwitserland zijn we op zoek naar een dermatoloog voor een fulltime functie. De werkuren zijn bespreekbaar (0.6 tot 1.0 FTE).

De succesvolle kandidaat zal in samenwerking met een ervaren dermatoloog verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de geleverde zorg op de kliniek en zal bijdragen aan het uitbreiden van de diensten welke hier zullen worden aangeboden. Daarnaast zul u werken met Hyaluron en Botulinum. Elke dag zal een uitdaging zijn en is er geen sprake van een eentonige werkomgeving.

Voor deze positie zoeken wij ervaren dermatologen welke ervaring hebben met het werken met Hyaluron en Botulinum. Daarnaast dienen kandidaten te beschikken over excellente sociale-, communicatieve-, administratieve en leiderschapsvaardigheden.

De werkgever biedt bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden en de beloning zal gebaseerd zijn op de omzet.

Een goede kennis van de Duitse en Engelse taal of de bereidheid om dit te leren is vereist. Voor registratie in Zwitserland is B2-niveau vereist, alhoewel in de kliniek beheersing op C1 niveau gewenst is. MMedical kan u helpen met het selecteren van de juiste taaltraining en zal u begeleiden met de federale en kantonale registratie in Zwitserland.

Voor Medici:

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum.

Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming. Indien u interesse heeft in bovenstaande vacature of benieuwd bent of er andere vacatures binnen uw vakgebied, neem dan contact op met een van de medewerkers van MMedical. Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Mark van Roosmalen

Recruitment Consultant

Mark van Roosmalen
Recruitment Consultant
E: m.vanroosmalen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 22
T: +31 6 36 36 35 99