Sluitingsdatum: 14/02/2024

Doktersassistent - Chirurgie en Orthopedie - Nederland
Geplaatst op: 14-11-2023, Referentienummer: 2023094

Doktersassistent – Gelderland – Nederland

Locatie

Een groot ziekenhuis in Gelderland heeft een positie open staan voor een doktersassistent op de poli Chirurgie en Orthopedie. Op de afdeling werk je als assistent samen met deze specialismen en sportgeneeskunde. Zo is geen dag hetzelfde en kun je veel nieuwe ervaringen op doen. Bij de afdelingen staat de patiënt uiteraard centraal en streven ze naar een snelle afhandeling van zorgvragen. Het is doel is dan ook gesteld op een afspraak voor patiënten binnen 8 dagen. Hier ligt voor jou als doktersassistent ook de uitdaging.

Functie

Namens bovenstaand ziekenhuis zijn wij opzoek naar een doktersassistent voor een functie van 24-36 uur. Het is mogelijk om in loondienst te werken, maar ook als zzp’er kun je aan de slag.

De geschikte kandidaat komt te werken op de afdeling voor chirurgie, orthopedie en sportgeneeskunde. Hierdoor heb je veel afwisseling in je werkdag. Je zorgt ervoor dat spreekuren goed voorbereid zijn en wanneer nodig ondersteun je. Daarnaast trieer je telefonisch en schat dan hoe urgent de zorgvraag is. Voor patiënten ben je een belangrijk aanspreekpunt voor informatie, zowel telefonisch als ook achter de balie.

Om te kunnen reageren moet je in het bezit zijn van een diploma MBO 4 doktersassistent of in het laatste jaar van je opleiding zitten. Het liefst heb je al eerdere ervaring met elektronische patiëntendossier-software. Als aanspreekpunt van de patiënten moet je goed kunnen luisteren en prioriteren. Daarnaast moet je goed om kunnen gaan met je vele verschillende functies. Zo ondersteun je de arts op de poli en help je de sportarts met keuringen.

De werkgever biedt een aantrekkelijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Zo bieden ze uitzicht op een vast contract en de mogelijkheid om ervaring op te doen bij een uitdagende functie.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum.

Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming. Indien u interesse heeft in bovenstaande vacature of benieuwd bent of er andere vacatures binnen uw vakgebied zijn, neem dan contact op met een van de medewerkers van MMedical.

Anouk van Rooijen

Senior Accountmanager

Anouk van Rooijen
Senior Accountmanager
E:  a.vanrooijen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 44
T: +31 6 36 36 35 99