Sluitingsdatum: 07/06/2020

Medisch Specialist - Endocrinologie - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 07-03-2020, Reference number: 2020034

Endocrinoloog – Rotorua – Nieuw-Zeeland

Locatie

Rotorua telt ongeveer 55.000 inwoners en ligt in het midden van het Noordeiland op 60 kilometer ten zuiden van Tauranga en 105 kilometer ten zuidoosten van Hamilton. Het is omsloten door verschillende wegen, een spoorlijn en een vliegveld. Het Rotoruameer is het grootste van een groep van 17 meren in het gebied. De stad Rotorua ligt aan de zuidelijke oever van het meer. Het meer biedt ook recreatiemogelijkheden zoals vissen, varen en kajakken. De omgeving is verder een uitstekende plek om te wandelen en fietsen.

De zorgorganisatie verleent zorg uitgaande van twee locaties. Het grootste ziekenhuis bevat 180 bedden. Beide locaties samen bieden zorg aan een populatie van 100 000 mensen, inclusief kleinere afgelegen dorpjes buiten de stedelijke gebieden.

Functie

Namens de bovengenoemde zorgorganisatie in Nieuw-Zeeland zijn wij momenteel op zoek naar Endocrinoloog voor een fulltime functie (1.09 FTE).

U zult nauw samenwerken met het multidisciplinaire team bestaande uit in totaal 15 internisten. Binnen het team zult u samenwerken met nog een andere Endocrinoloog. Aanvullend maken diabetesverpleegkundigen deel uit van het team (zowel klinisch als poliklinisch).

U zult poliklinische en klinische zorg leveren binnen de interne geneeskunde afdeling. U krijgt de mogelijkheid u continu persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Daarnaast zult u ook supervisie verlenen aan jonge artsen en verpleegkundigen en bijdragen aan de ontwikkeling van het team. Er is ruimte voor onderzoek en management gerelateerde taken.

Er worden goede arbeidsvoorwaarden geboden. Voor registratie in Nieuw-Zeeland zijn excellente Engelse vaardigheden vereist. MMedical zal u helpen bij het verkrijgen van alle benodigde registraties.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Soufian Meziyerh

Recruitment Consultant

Soufian Meziyerh
Recruitment Consultant
E:  s.meziyerh@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 11
T: +31 6 36 36 35 99