Sluitingsdatum: 14/06/2020

Medisch Specialist - Gynaecoloog - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 14-03-2020, Reference number: 2020041

Gynaecoloog – Auckland – Nieuw-Zeeland

Locatie

De stad Auckland ligt in het noordelijke deel van het Noordereiland en is de grootste stad van Nieuw-Zeeland. Het is één van de dichtst bevolkte gebieden in Nieuw-Zeeland. Auckland wordt omgeven door vele wijngaarden, prachtige stranden, ongerepte regenwouden en de golf van Hauraki. Auckland heeft een mild zeeklimaat, met temperaturen die schommelen van 11 graden in de winter en 20 graden in de zomer. Auckland is één van de gebieden met het hoogste aantal zonuren van Nieuw-Zeeland; meer dan 2000 zonuren per jaar. Auckland werd recent beoordeeld als drie-na-beste plek om te wonen in de wereld.

De betreffende zorgorganisatie bestaat uit vier opleidingsziekenhuizen en is een van de grootste zorgaanbieders van het land. Een breed scala primaire, secundaire en tertiaire zorg wordt geleverd aan een populatie van ongeveer 1.6 miljoen mensen. Er werken meer dan 11 000 mensen bij de organisatie. Als grootste opleidingsziekenhuis zijn er zeer sterke banden met de lokale Universiteit. De twee hoofdlocaties zijn elk aan een andere zijde van de stad: een aan de kust en een meer landinwaarts met veel groen.

Functie

Namens de bovengenoemde zorgorganisatie in de omgeving van Auckland zijn wij momenteel op zoek naar een gynaecoloog met als subspecialisme foetomaternale geneeskunde voor een fulltime functie.

Deze functie biedt uitzicht op een hoogstaande leidinggevende positie en, door de positie van de afdeling, bovendien aanzienlijke invloed op nationaal niveau. De foetomaternale geneeskunde afdeling biedt lokale zorg aan 40 000 zwangeren. Zorg omtrent feutale therapie en cardiologie wordt geboden aan een groter gebied van 65 000 zwangeren, inclusief patiënten op enkele pacifische eilanden. Hierdoor biedt deze positie een uitdagende combinatie van leidinggevende mogelijkheden, diensten op oproepbasis en eventueel aanvullende klinische werkzaamheden.
U zult participeren in wetenschappelijk onderzoek binnen een samenwerkingsverband met een van de topuniversiteiten van Nieuw-Zeeland. Indien gewenst kan u ook deels in een privékliniek werken. De werkgever biedt een persoonlijk professioneel ontwikkelingsplan aan.

Er worden goede arbeidsvoorwaarden geboden met daarnaast pakket om u te helpen met de verhuizing. Geschikte kandidaten worden uitgenodigd deel te nemen aan een georganiseerd oriënterend bezoek. Voor registratie in Nieuw-Zeeland zijn excellente Engelse vaardigheden vereist. MMedical zal u helpen bij het verkrijgen van alle benodigde registraties.

Voor Medici:

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Soufian Meziyerh

Recruitment Consultant

Soufian Meziyerh
Recruitment Consultant
E:  s.meziyerh@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 11
T: +31 6 36 36 35 99