Sluitingsdatum: 13/10/2019

Medisch Specialist - Gynaecologie - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 13-07-2019, Reference number: 2019150

Gynaecoloog – Auckland – Nieuw-Zeeland

Locatie

De stad Auckland ligt in het noordelijke deel van het Noordereiland en is de grootste stad van Nieuw-Zeeland. Het is één van de dichtst bevolkte gebieden in Nieuw-Zeeland met zo’n 500.000 inwoners. De stad wordt omgeven door vele wijngaarden, prachtige stranden, ongerepte regenwouden en de golf van Hauraki. Auckland heeft een mild zeeklimaat, met temperaturen die schommelen van 11 graden in de winter en 20 graden in de zomer. Auckland is één van de gebieden met het hoogste aantal zonuren van Nieuw-Zeeland; meer dan 2000 zonuren per jaar. Auckland werd recent beoordeeld als drie-na-beste plek om te wonen in de wereld.

De betreffende zorginstelling biedt zorg aan een bevolking van 630.000 mensen en is de werkgever van meer dan 8.000 mensen in de regio van Auckland. De afdeling Gynaecologie verzorgt jaarlijks ongeveer 6.000 klinishe bevallingen waarvan 27% per keizersnede verlopen en begeleid ruim 1000 zwangerschappen in de eerste lijn. Het team is werkzaam over een groot gebied en biedt haar diensten in verschillende zorginstellingen en klinieken. Zo wordt er zowel tweede- als derdelijnszorg aangeboden.

Functie

Namens bovengenoemde zorginstelling zijn wij op zoek naar een gynaecoloog voor een parttime (0.8 FTE inclusief dienstbelasting), permanente positie.

U zult een gevarieerd team versterken en een sterk gevarieerde patiëntenpopulatie behandelen. U zal samenwerken met onder andere verloskundigen, gynaecologen en verpleegkundigen. Het huidige team bestaat uit 26 gynaecologen, 5 fellows, 18 AIOS en 10 ANIOS. De populatie bestaat voor een aanzienlijk deel uit patiënten met een lage socio-economische status waardoor veel patiënten zich pas laat melden voor zorg. De afdeling wordt continu bemand door ten minste 1 gynaecoloog, twee AIOS, een ANIOS en een fellow. Naast hoog risico antenatale en intrapartum zorg heeft de afdeling expertise in maternal fetal medicine. Daarnaast wordt zowel acute als electieve gynaecologische zorg verleend met onder andere urogynaecologie, minimaal invasieve chirurgie, colposcopie, hysteroscopie en gynaecologische oncologie.

U bent een generalist en er is ruimte om ervaring binnen uw eigen aandachtsgebied mee te brengen of een aandachtsgebied te ontwikkelen. Aangezien het een opleidingsziekenhuis betreft dient u affiniteit te hebben met het begeleiden van arts-assistenten, co-assistenten en ondersteunend personeel. Voor deze functie kunnen ook jonge klare gynaecologen reageren.

De zorgverlener biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden in een moderne omgeving.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99