Sluitingsdatum: 08/05/2020

Medisch Specialist - Gynaecologie - Frankrijk
Geplaatst op 08-02-2020, Reference number: 2020025

Gynaecoloog – Autun – Frankrijk

Locatie

Autun is een stad in de regio Bourgogne in Frankrijk met een bevolking van ongeveer 17.000 mensen. Het is een oude, Romeinse stad met als belangrijkste bezienswaardigheid de middeleeuwse kathedraal van Autun, toegewijd aan de Heilige Lazarus. Het historisch centrum van Autun herbergt een rijk bouwkundig erfgoed. In Autun zijn er veel middeleeuwse steegjes te zien en heeft deze stad een rijke geschiedenis, zo zijn er veel musea die men kan bezoeken zoals het Rolinmuseum dat collecties van archeologie, beeldhouwwerken en schilderijen tentoonstelt en het museum voor Natuurgeschiedenis. Ook zijn er veel Romeinse gebouwen bewaard gebleven waardoor het pittoreske Autun voor een reis terug in de tijd kan zorgen. Daarnaast is het verkennen van het Franse landschap erg toegankelijk, dit komt omdat het Regionaal Natuurpark Le Morvan in de buurt van Autun ligt.

 

Het betreft een gezondheidscentrum waar verschillende gedeelde praktijken en medisch specialistische bedrijven zitten. Momenteel zijn voor de volgende specialismen praktijken gevestigd: KNO, Verloskunde, Voeding, Pedicure, Logopedie, Kinderpsychologie en Psychotherapie. Specialisten kunnen gebruik maken van de operatiekamers in een nabij gelegen kliniek, ook is dit gezondheidscentrum in de buurt van het ziekenhuis van Autun. Alle gemaakte afspraken worden via een centrale secretariaat van het zorgcentrum geregeld.

Functie

Namens bovengenoemd gezondheidscentrum zijn wij op zoek naar een gynaecoloog voor een fulltime (of parttime), permanente functie.

 

Deze functie is bedoeld voor gynaecologen die in een rustige omgeving anderhalfde- en tweedelijns zorg willen verzorgen aan de bevolking van Autun waarbij er sprake is van een zeer flexibele leef-werk verhouding. U zult een hecht team versterken die dagelijks een gevarieerde patiëntenpopulatie behandelt. Hierbij zult u een leidende rol hebben en verpleegkundigen en ander medisch personeel steunen waar nodig.

 

Voor deze functie dient u over excellente communicatie, samenwerkings-, administratieve en managementvaardigheden te beschikken.

 

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Mark van Roosmalen

Recruitment Consultant

Mark van Roosmalen
Recruitment Consultant
E: m.vanroosmalen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 22
T: +31 6 36 36 35 99