- MMedical - https://www.mmedical.nl -

GZ-psycholoog – Noord-Holland – Nederland

Locatie

Het team gespecialiseerd in autisme heeft een positie vrij voor een GZ-psycholoog. De kliniek behandelt volwassenen, waarbij autisme wordt vermoed. De cliënten kampen vaak al hun hele leven met de bijbehorende klachten, wat ervoor zorgt dat de voorgeschiedenis lang en complex is. Ook speelt deze een grote rol, en is elk verhaal anders. Voor het beste herstel wordt er gewerkt met een combinatie van individuele als ook groepstherapie. Binnen de organisatie wordt nauw samengewerkt met andere klinieken en wordt vaak een second opinion aangevraagd als de klachten complex zijn. Het werken met collega’s en het feit dat elke cliënt anders is maakt het een uitdagende en diverse kans.

Functie

Namens bovenstaande kliniek zijn wij opzoek naar een GZ-psycholoog, voor een functie van 16-36 uur. Het gaat om een functie in loondienst en er wordt eerst een jaarcontract geboden, met uitzicht op een vast contract.

De geschikte kandidaat komt te werken binnen het professionele team in de gecombineerde rol van regiebehandelaar, werkbegeleider en supervisor. Als regiebehandelaar overzie je de behandeling van een deel van de cliënten. Je doet de diagnostiek, stelt een behandelplan op en stuurt collega’s aan. Het team werkt ook veel met elkaar samen, en er wordt veel kennis en ervaring uitgewisseld. In je rol als supervisor stuur je ook collega’s aan. Ook geef je trainingen en scholingen aan collega’s en aan externe instellingen. Deze andere instellingen en klinieken kun je zelf ook benaderen wanneer je een second opinion wil en andersom kunnen zij jou ook op advies vragen.

Om te kunnen reageren is een BIG-registratie als GZ-psycholoog vereist. Interesse in de behandeling van cliënten met een combinatie van autisme en andere psychologische klachten is belangrijk. Daarnaast is ervaring met cliënten die kampen met autisme belangrijk, maar niet verplicht. Goede communicatie is belangrijk, niet in de laatste plaats omdat de kliniek werkt met veel onderling vertrouwen en vrijheid. Dit betekent dat je veel verantwoordelijkheid krijgt, waar je goed mee om moet gaan. Het is belangrijk je te beseffen dat als regiebehandelaar een deel van je collega’s afgaat op jouw oordeel, en behandelt volgens jouw behandelplan. Je moet stevig in je schoenen staan en goed op je eigen oordeel vertrouwen.

De werkgever biedt een aantrekkelijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Bij de kliniek krijg je veel vrijheid en krijg je gelijk veel vertrouwen. Dit creëert een prettige werksfeer waar je zinvol werk kunt doen.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum. Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming.

Indien u interesse heeft in bovenstaande vacature of benieuwd bent of er andere vacatures binnen uw vakgebied zijn, neem dan contact op met een van de medewerkers van MMedical.