Sluitingsdatum: 06/01/2021

Overig - Psychologie - Nederland
Geplaatst op 06-10-2020, Reference number: 2020273

GZ-psycholoog – Utrecht – Nederland

Locatie

De positie wordt aangeboden door een grote aanbieder van geestelijke gezondheidszorg uit de regio Amsterdam en Utrecht. Zij bieden behandeling, begeleiding en reclasseringsprogramma’s aan volwassenen met complexe meervoudige problemen op psychiatrisch en forensisch gebied. Deze vacature betreft een suborganisatie die expertise heeft in zeer ernstige psychiatrische problematiek. Dit gaat vaak in combinatie met verslaving(szorg) en er is dikwijls sprake van ontwrichting en/of delictgedrag.

De vacature betreft een GZ-psycholoog binnen het Forensisch Team, wat hoogstaande forensische behandelingen biedt. Het team maakt de unieke combinatie van een forensische poli geïntegreerd in een forensisch FACT team. Binnen het team is het voorkomen en terugdringen van recidieven het doel, waarbij innovatie en creativiteit worden aangemoedigd.

Functie

Namens bovenstaande zorginstelling zijn wij per direct op zoek naar een GZ-psycholoog voor 24-36 uur per week. Ook net afgestudeerde GZ-psychologen en GZ-psychologen die op ZZP-wijze werkzaam zijn, worden uitgenodigd om te reageren. Affiniteit met de forensische doelgroep en cognitieve gedragstherapie of systemische therapie is van belang.

U zult zowel diagnoses stellen als behandelingen uitvoeren. Daarbij werkt u nauw samen met de reclassering en uw collega’s. Samen zult u zorgen voor beheersbaarheid en verbetering van de complexe problematiek van de patiënt. Naast verslavingsproblematiek komen ook diverse as-I-stoornissen (zoals bijvoorbeeld impulscontrole stoornissen) en persoonlijkheidsproblematiek voor in het brede scala van diagnoses die u zult zien en behandelen. Naast forensische behandelmodules wordt ook EMDR, DGT of schematherapie toegepast. Afhankelijk van uw ervaring wordt u ingezet als regiebehandelaar en betrokken bij as-II problematiek.

De organisatie biedt meer dan elders tijd voor behandelingen en professionele autonomie. Er is nauwe samenwerking met psychiaters en u wordt aangemoedigd actief bij te dragen aan nieuwe behandelprogramma’s. Daarnaast worden aanvullende opleidingen gefaciliteerd. Afhankelijk van uw ervaring is er ruimte voor extra zelfstandigheid, opleidingen en vervolgcursussen. Hiertoe behoort EMDR en schematherapie.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een volledige vergoeding van OV-woon-werkverkeer. U kunt deelnemen aan collectieve regelingen zoals een zorgverzekering en een fietsplan. Ook wordt er toegang tot een sportief platform geboden waarbinnen u allerlei sporten kunt beoefenen. Het salaris is conform de CAO-GGZ, schaal 65.

Voor Medici:

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum.

Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming. Indien u interesse heeft in bovenstaande vacature of benieuwd bent of er andere vacatures binnen uw vakgebied, neem dan contact op met een van de medewerkers van MMedical. Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Susie Post

Recruitment Consultant

Susie Post
Recruitment Consultant
E:  s.post@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 77
T: +31 6 36 36 35 99