Sluitingsdatum: 21/09/2022

Medisch Specialist - Psychologie - Nederland
Geplaatst op: 21-06-2022, Reference number: 2022119

GZ-psycholoog – Zuid-Holland – Nederland

Locatie

De positie wordt aangeboden door een gesloten kliniek met 17 bedden. De kliniek is onderdeel van een groter netwerk, en heeft nauwe banden met 2 andere dichtbij gelegen gesloten klinieken. Er wordt crisisopname, klinische observatie, diagnostiek en behandeling van volwassenen met een verstandelijke beperking geboden. De volwassen met een verstandelijke beperking hebben vaak psychiatrische problematiek en moeilijk verstaanbaar gedrag. Cliënten worden maximaal 6 weken opgenomen, maar mocht het nodig zijn kan het verlengd worden naar 18 weken. Samen met de andere 2 klinieken streven ze naar herstelgerichte zorg, en hebben ze het doel om uiteindelijk uit te groeien tot het expertisecentrum voor cliënten met een licht verstandelijke beperking.

Functie

Namens bovenstaande instelling zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog voor 24 uur in de week. Er wordt een vast contract aangeboden voor onbepaalde tijd.

De geschikte kandidaat komt te werken in een gedreven en gespecialiseerd team. De werkzaamheden zijn erg divers, en elke dag is anders. Zo zal je cliënten behandelen, bijvoorbeeld CGT-trajecten of traumabehandelingen. Verder denk je mee met collega’s, en betrek je externe professionals om de beste zorg te realiseren. Om de beste zorg voor de cliënt te realiseren en ervoor te zorgen dat de wensen van de cliënt ook worden meegenomen onderhoudt je veel contact met familieleden. Het is belangrijk dat zij een helder beeld krijgen omdat zij dan bij kunnen dragen aan de behandeling en nazorg. Je zal ook werkzaam zijn als regiebehandelaar en behandellijnen uitzetten, en een team aansturen om zo cliënten met psychosociale problematiek goede zorg te bieden. Daarnaast is het mogelijk dat je gevraagd wordt voor trainingen of onderwijs. Hiervoor is ook een budget, net als een budget voor wetenschappelijk onderzoek en kwaliteitsverbetering, 2 thema’s waarvan wordt verwacht dat je hier een voortrekkersrol in neemt.

Om te kunnen reageren op deze functie is een BIG-registratie als GZ-psycholoog vereist. Omdat het merendeel van de cliënten kampt met een lichtelijk verstandelijke beperking moet je affiniteit hebben met deze groep. Ervaring met verstandelijke beperkingen en psychiatrie is een pré, maar niet vereist. Scholing in CGT is wel gevraagd, en training in traumabehandeling is een voordeel.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waarvan er een deel gekozen kunnen worden door middel van een meerkeuze systeem. Verder krijg je ook toegang tot verschillende scholingsprogramma’s en e-learning modules voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Salariëring is conform cao-GGZ.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum. Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming.

Indien u interesse heeft in bovenstaande vacature of benieuwd bent of er andere vacatures binnen uw vakgebied zijn, neem dan contact op met een van de medewerkers van MMedical.

Thom Broersma

Recruitment Consultant

Thom Broersma
Recruitment Consultant
E:  t.broersma@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 77
T: +31 6 36 36 35 99