Sluitingsdatum: 05/08/2022

Medisch Specialist - GZ-psychologie - Nederland
Geplaatst op: 05-05-2022, Reference number: 2022096

GZ-psycholoog – Zuid-Holland – Nederland

Locatie

De positie wordt aangeboden door een kliniek die onderdeel is van een landelijke organisatie. Het hechte team bestaat uit 10-15 collega’s die samen specialistische en kortdurende interventies uitvoeren. De kliniek gelooft dat, dat de beste aanpak is. Door nauw samen te werken met de cliënt wordt getracht zoveel mogelijk aan te sluiten bij de hulpvraag van de cliënt. Aan de hand daarvan wordt dan de best mogelijke interventie gekozen om zo het best mogelijke resultaat te behalen. Behandelingen gaan deels of volledig online, zowel in groepen als ook individueel. De kliniek behandelt vrijwel elke stoornis, en werkt hiervoor samen met verschillende zorgaanbieders en maatschappelijke organisaties.

Functie

Namens bovenstaande organisatie zijn wij opzoek naar een GZ-psycholoog, voor een parttime functie van 24-36 uur in de week. Er wordt een contract voor onbepaalde tijd geboden.

De geschikte kandidaat komt te werken in het team van 10-15 collega’s. Met deze collega’s werk je nauw samen en zorg je voor een prettige werksfeer. Samen met deze collega’s vorm je een nieuw team, waarin iedereen de ambitie heeft mee te werken aan de ontwikkeling van de GGZ. Werkzaamheden zullen bestaan uit het behandelen van psychotherapeutische patiënten, het doen van intakes en diagnostiek en deelname aan multidisciplinaire besprekingen. Tijdens deze besprekingen werk je samen met andere specialisten om het beste behandelplan op te stellen. Gedurende deze besprekingen is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent, en dat je instaat bent zo’n overleg te leiden. Verder geef je supervisie aan leerlingen en niet BIG-geregistreerde collega’s.

Om te kunnen reageren op deze functie is een BIG-registratie als GZ-psycholoog vereist, evenals kennis en ervaring met diagnostiek en behandeling. De kliniek doet veel traumabehandeling en werkt met schematherapie, eerdere ervaring met beide is een ook gevraagd. Omdat je hier mee zult werken aan de bouw van een nieuwe team is het belangrijk dat je sterk in je schoenen staat en goede communicatieve vaardigheden hebt. Tot slot zal je tijdens een eventuele sollicitatie een positieve Verklaring Omtrent Gedrag moeten overhandigen. De werkgever biedt goede arbeidsvoorwaarden aan conform cao GGZ.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum. Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming.

Indien u interesse heeft in bovenstaande vacature of benieuwd bent of er andere vacatures binnen uw vakgebied zijn, neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Susie Post

Senior Consultant

Susie Post
Senior Consultant
E:  s.post@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 77
T: +31 6 36 36 35 99