Sluitingsdatum: 18/11/2019

Medisch Specialist - Huisartsgeneeskunde - Verenigd Koninkrijk
Geplaatst op 18-08-2019, Reference number: 2019175

Huisarts – Aarau – Zwitserland

Locatie

Aarau is de hoofdstad van het Zwitsers kanton Aargau. De stad ligt aan de rivier de Aare en telt 20 000 inwoners. De stad ligt in de Zwitserse Hoogvlakte, binnen de grote stedendriehoek Zürich, Basel en Luzern. De fraaie oude binnenstad staat bekend om zijn mooie beschilderde onderzijden van dakoversteken, de zogenaamde “dakhemels”. De culturele omgeving is rijk aan architectuur, musea, parken en bevat een groot aantal burchten en kastelen.

De groepspraktijk ligt in een rustige wijk van Aarau en is erg goed te bereiken per auto en met het openbaar vervoer. Huisartsen, psychiaters, psychologen, en diëtisten werken nauw samen om de beste zorg voor de patiënt te leveren. De focus ligt op de algemene interne geneeskunde, (secundair) preventieve geneeskunde en psychosomatische zorg. De praktijk kenmerkt zich daarnaast door altijd een prettige werksfeer na te streven wat zeer wordt gerespecteerd.

Functie

Namens een nieuwe groepspraktijk in Aarau zijn we op zoek naar een gemotiveerde huisarts. Het betreft een fulltime functie (1,0 fte). Idealiter zal u in augustus 2019 starten, hoewel een andere startdatum in overleg mogelijk is.

De praktijk zoekt een huisarts die zijn/haar eerste ervaring heeft opgedaan in de spoedeisende zorg. Er wordt gezocht naar een enthousiaste persoonlijkheid die veerkrachtig, verantwoordelijk en ondernemend is. U wordt geacht zeer goede sociale en professionele competenties te hebben. Open en aangename communicatievaardigheden en bereidheid tot goede samenwerking onderscheiden u.
De praktijk kenmerkt zich door een motiverend werkklimaat, collegiaal teamwork en ruimdenkendheid. U zal veel eigen verantwoordelijkheid dragen.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden aan. De praktijk biedt als introductie een training in de Zwitserse gezondheidszorg en ondersteuning bij uw verhuizing naar Zwitserland. Er wordt een vast salaris geboden tijdens het eerste jaar. Vanaf het tweede jaar zal u extra inkomsten ontvangen uit een winstdelingsmodel. Bovendien krijgt u toegang tot het Zwitserse socialezekerheidssysteem en heeft u recht op ouderdomspensioen en gegarandeerd beroepsmatig pensioen. Daarnaast is een goede kennis van de Duitse en Engelse taal of de bereidheid om dit te leren vereist. Voor registratie in Zwitserland is B2-niveau vereist, alhoewel in de kliniek beheersing op C1 niveau gewenst is. MMedical kan u helpen met het selecteren van de juiste taaltraining en zal u begeleiden met de federale en kantonale registratie in Zwitserland.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99