Sluitingsdatum: 13/10/2019

Medisch Specialist - Huisartsgeneeskunde - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 13-07-2019, Reference number: 2019151

Huisarts – Auckland – Nieuw-Zeeland

Locatie

De stad Auckland ligt in het noordelijke deel van het Noordereiland. Het is één van de dichtst bevolkte gebieden in Nieuw-Zeeland met zo’n 500.000 inwoners. De stad wordt omgeven door vele wijnregio’s, prachtige stranden, ongerepte regenwouden en de golf van Hauraki. Auckland heeft een mild zeeklimaat met temperaturen die schommelen van 11 graden in de winter en 20 graden in de zomer. Wel heeft Auckland één van de hoogste zonuren van Nieuw-Zeeland, met meer dan 2000 zonuren per jaar. Auckland werd recent beoordeeld als drie-na-beste plek om te wonen in de wereld.

De betreffende huisartsenpraktijk is gelegen aan het rand van Auckland en biedt daarom zowel de rust van het Nieuw-Zeelandse landschap als ook de levendige sfeer van het centrum van Auckland. De huisartsenpraktijk is vrij nieuw en zoekt huisartsen om de praktijk verder te doen groeien.

Functie

We zijn op zoek naar een huisarts voor een parttime, permanente positie.

U zult deel uitmaken van een vaardig en gemotiveerd team. Hierbij zullen uw vaardigheden en ervaring onmisbaar zijn. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in 4 tot 8 sessies per week. Dit kan toenemen naarmate de praktijk zich verder uitbreidt. Dit biedt ook de kans om een actieve rol aan te nemen in het vormen en managen van de praktijk.

Voor deze functie dient u te beschikken over excellente communicatieve, sociale, management en administratieve vaardigheden. Verder dient u effectief en efficiënt te kunnen werken in teamverband.

De werkgever biedt naast aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden ondersteuning bij uw verhuizing naar Nieuw-Zeeland aan.

Deze vacature verloopt op 3 september 2018.

 

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Soufian Meziyerh

Recruitment Consultant

Soufian Meziyerh
Recruitment Consultant
E:  s.meziyerh@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 11
T: +31 6 36 36 35 99