Sluitingsdatum: 23/03/2019

Medisch Specialist - Huisartsgeneeskunde - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 23-12-2018, Reference number: 2018254

Huisarts – Auckland – Nieuw-Zeeland

Locatie

De stad Auckland ligt in het noordelijke deel van het Noordereiland. Het is één van de dichtst bevolkte gebieden in Nieuw-Zeeland met zo’n 500.000 inwoners. De stad wordt omringd door vele wijnregio’s, prachtige stranden, ongerepte regenwouden en de golf van Hauraki. Auckland heeft een mild zeeklimaat met temperaturen die schommelen van 11 graden in de winter en 20 graden in de zomer. Met meer dan 2000 zonuren per jaar heeft de stad een van de hoogste zonuren van Nieuw-Zeeland. Auckland werd recent beoordeeld als drie-na-beste plek om te wonen in de wereld.

Functie

Namens een huisartsenpraktijk in Nieuw-Zeeland zijn wij op zoek naar een huisarts voor een full of parttime, permanente positie.

Naast de reguliere diensten zult u sommige weekeindes en avonden werken, afhankelijk van de rooster op oproepbasis. U zult samenwerken met andere huisartsen en ervaren verpleegkundigen. Bovendien zult u visites afleggen indien nodig. Er wordt verwacht dat u 3.5 patiënten per uur ziet. Ook dient u patiënten door te verwijzen indien de zorg die ze nodig hebben boven uw expertise valt. U dient hiernaast deel te nemen aan peer review activiteiten en AIOS Huisartsgeneeskunde helpen op te leiden.

Voor deze positie dient u over excellente management, communicatie en administratieve vaardigheden te beschikken. Kennis over de Nieuw-Zeelandse wetgeving rondom de zorg is een pre.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden aan.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99