Sluitingsdatum: 06/01/2021

Medisch Specialist - Huisartsgeneeskunde - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 06-10-2020, Reference number: 2020282

Huisarts – Bay of Plenty – Nieuw-Zeeland

Locatie

De Bay of Plenty is een kustgebied in het noorden van het Noordereiland van Nieuw-Zeeland met een bevolking van 220,000 mensen. Het strekt zich uit vanaf het schiereiland Coromandel in het westen tot Cape Runaway in het oosten, een breed stuk van ongeveer 259 km open kustlijn. De Bay of Plenty-regio bevindt zich rond dit wateroppervlak en bevat daarnaast verschillende grote eilanden in de baai. Het staat bekend om haar prachtige stranden, lekker weer, rijke cultuur en prachtige natuur. Het is er heel makkelijk om tussen het stadsleven en de prachtige wildernis af te wisselen.

Deze positie wordt aangeboden door een 30 jaar oude huisartsenpraktijk in het dorpje Kopeopeo. De praktijk wordt ondersteund door een betrokken team bestaande uit huisartsen, verpleegkundigen, ervaren administratie personeel en een toegewijde praktijkmanager. De praktijk is doordeweeks open van 8 uur ‘s ochtends tot 5 uur ’s middags. In het weekend is de praktijk gesloten. Het huisartsenteam bestaat uit 5 huisartsen, 2 van deze huisartsen zijn afkomstig uit Nederland.

Functie

Namens deze huisartsenpraktijk zijn wij op zoek naar een huisarts voor een fulltime functie. De minimale aanstelling is voor 1 jaar.

Een werkweek bestaat bij voorkeur uit 8 sessies per week; echter zijn de werkuren bespreekbaar met de werkgever. Bij deze praktijk zult u een gevarieerde patiëntenpopulatie behandelen en zullen uw vaardigheden getest worden. Hierbij zult u ondersteund worden door een ervaren team van huisartsen. Zoals eerder vermeld zijn 2 van de 5 huisartsen Nederlands, zij kunnen u en uw familie helpen met het vestigen in het verre Nieuw-Zeeland.

Voor deze functie is de werkgever op zoek naar kandidaten die vloeiend zijn in de Engelse taal, zowel in spraak als in schrift. Ook dient u ervaren te zijn in de huisartsgeneeskunde en goed te kunnen samenwerken in een teamverband.

De functie bevat zeer goede arbeidsvoorwaarden inclusief een genereus remuneratie pakket, ondersteuning van uw bijscholing, ondersteuning bij het behalen van uw APC (annual practicing certificate) en een beroeps-aansprakelijkheidsverzekering.

Voor Medici:

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99