Sluitingsdatum: 14/06/2020

Medisch Specialist - Huisartsgeneeskunde - Australië
Geplaatst op 14-03-2020, Reference number: 2020036

Huisarts – Cairns – Australië

Locatie

Cairns ligt in het noorden van Queensland; hier komen het regenwoud en het Groot Barrièrerif samen. De stad staat bekend om haar strandresorts en als uitvalsbasis voor het verkennen van het rif. Dichtbij ligt het Daintree National Park, het oudste regenwoud ter wereld. De praktijk ligt op slechts 30 minuten rijden van de noordelijke stranden. Het klimaat in het noorden van Queensland is tropisch met vochtige zomers en mildere temperaturen in de winter. Cairns biedt alle voordelen van een grotere stad en beschikt een internationale luchthaven, privéscholen en diverse winkelvoorzieningen.

De functie wordt aangeboden door een zogenaamde mixed billing practice, hier wordt een combinatie van groepsfacturering en privéfacturering aan hun patiënten verstrekt. Onder andere worden alle kinderen en ouderen in een groep gefactureerd en andere patiënten worden privé gefactureerd. De lokale bevolking krijgt korting. Bovendien is het inkomenspotentieel van de artsen die in deze praktijk werken hoog en afhankelijk van hoe de arts zijn/haar week inplant. Ook is de praktijk dagelijks een uur gesloten voor de lunch.

Functie

Namens deze huisartsenpraktijk in Australië zijn wij op zoek naar een huisarts voor een fulltime. De aanstelling is voor minimaal een jaar maar de werkgever staat open voor het onderhandelen over een vaste aanstelling waar er sprake is van een mogelijkheid tot aansluiting in de maatschap.

Je versterkt een enthousiast team bestaande uit meerdere huisartsen en verpleegkundigen. Dit is een huisartsengroep met 7 huisartsen en 2 HAIO’s. De functie is beschikbaar gekomen omdat een van de artsen in het team een langdurige reispauze heeft ingelast. De uren zijn flexibel, de meeste huisartsen werken 4 dagen per week. De praktij is geopend van maandag tot en met vrijdagen op zaterdag ochtend. De zaterdagochtend dienst wordt verdeeld met een 1:6 ratio. Er is lokaal geen oproepdienst. De triage wordt voornamelijk telefonisch afgelegd en artsen worden zelden opgeroepen voor huisbezoeken.

Naast verschillende aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden biedt de werkgever een flexibele aanpak rondom vakantiedagen, hierdoor is er niet een maximaal aantal vakantiedagen die men jaarlijks kan nemen.

Voor Medici:

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99