Sluitingsdatum: 22/07/2020

Medisch Specialist - Huisartsgeneeskunde - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 22-04-2020, Reference number: 2020075

Huisarts – Christchurch – Nieuw-Zeeland

Locatie

Christchurch is een levendige stad op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland met ongeveer 380.000 inwoners. De stad staat bekend om haar grote aanbod aan recreatieve mogelijkheden terwijl het ook erg mooi bij de natuur in de buurt ligt. Naast de stad liggen twee havens waar watersporten kunnen worden uitgeoefend. Aan de andere kant van de stad ligt de pittoreske stad Akaroa (gesticht door Franse kolonisten) en Hanmer, de lokale warmwaterbronnen. Skigebieden zijn op een uur rijden. De stad heeft uitstekende educatieve faciliteiten met verschillende publieke en privéscholen. Er zijn ook twee universitaire campussen die een groot aanbod hebben aan verschillende studies.

In de omgeving kunt u skiën, wandelen, mountainbiken, zwemmen, golfen en prachtige dieren in het wild zien binnen een straal van 2 uur rijden van de stad. Christchurch heeft een internationale luchthaven voor gemakkelijke toegang tot vluchten naar onder andere verschillende steden van Nieuw-Zeeland, Australië en Azië.

Functie

Namens bovengenoemde huisartsenpraktijk in Nieuw-Zeeland zijn wij momenteel op zoek naar een huisarts voor een fulltime, permanente functie.

Het betreft een huisartsenpraktijk wat al langer dan 30 jaar zorg biedt aan een gemeenschap in de regio van Christchurch. Het team bestaat uit 4 huisartsen, 5 gespecialiseerde verpleegkundigen en attente receptionisten. Deze huisartsenpraktijk is verbonden aan een grotere zorgverlener uit Christchurch. Naast de reguliere huisartsenzorg worden hier ook kleine verrichtingen uitgevoerd. De praktijk is doordeweeks open van 08:00-18:00. U zult ongeveer 6 sessies per week hebben met de mogelijkheid deze in de toekomst uit te breiden. Een deel van de tijd zal besteed worden aan administratieve taken.

Voor deze positie dienen kandidaten te beschikken over excellente sociale, communicatie en administratieve vaardigheden. Daarnaast worden huisartsen met een specifiek interessegebied extra aangemoedigd te reageren op deze vacature.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Soufian Meziyerh

Recruitment Consultant

Soufian Meziyerh
Recruitment Consultant
E:  s.meziyerh@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 11
T: +31 6 36 36 35 99