Sluitingsdatum: 14/06/2020

Medisch Specialist - Huisartsgeneeskunde - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 14-03-2020, Reference number: 2020040

Huisarts – Christchurch – Nieuw-Zeeland

Locatie

Christchurch is een levendige stad op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland met ongeveer 380.000 inwoners. De stad staat bekend om haar grote aanbod aan recreatie terwijl het ook erg mooi bij de natuur in de buurt ligt. Naast de stad liggen twee havens waar watersporten kunnen worden uitgeoefend. Aan de andere kant van de stad ligt de pittoreske stad Akaroa (gesticht door Franse kolonisten) en Hanmer, de lokale warmwaterbronnen. 30 minuten buiten de stad liggen de Canterbury plains, het centrum van progressieve landbouw ontwikkeling.
Skigebieden zijn op een uur rijden. De stad heeft uitstekende educatieve faciliteiten met verschillende publieke en privéscholen. Er zijn ook twee universitaire campussen die een groot aanbod hebben aan verschillende studies. Bovendien staat het gebied bekend om de prachtige lentebloesem en een van de meest aangename milde klimaten van Nieuw-Zeeland.

De betreffende werkgever beslaat twee medische centra waarbij beide praktijken binnen een makkelijk bereikbare afstand liggen van Christchurch. De praktijk is gloednieuw en modern, waarin 8 artsen parttime werken. De omgeving heeft een populatie van 7000 mensen en is een van de snelst groeiende populaties van Nieuw-Zeeland. Het gebied wordt gekenmerkt door een hoge sociaaleconomische status en een zeer vriendelijke patiënt populatie.

Functie

Namens de bovengenoemde werkgever zijn wij per direct op zoek naar een huisarts voor een fulltime positie.

U zult een sterk ondersteunend team met laagdrempelige communicatie versterken binnen goede arbeidsomstandigheden. De arbeidsvoorwaarden en aantal uren per week zijn onderhandelbaar. De praktijk is volledig geaccrediteerd en werkt met regelmatige peerreview vergaderingen. Bovendien wordt er uitstekende collegiale ondersteuning en supervisie geboden.

Voor registratie in Nieuw-Zeeland zijn excellente Engelse taalvaardigheden vereist. MMedical zal u helpen bij het verkrijgen van alle benodigde registraties.

Voor Medici:

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99