Sluitingsdatum: 21/09/2022

Medisch Specialist - Huisartsgeneeskunde - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op: 21-06-2022, Reference number: 2022114

Huisarts – Dargaville – Nieuw-Zeeland

Locatie

Dargaville is een kleine stad in het noorden van Nieuw-Zeeland, en ligt aan zee. Het nabijgelegen strand, Ripiro Beach is het langste ononderbroken strand van Nieuw-Zeeland. Het staat bekend om de mogelijkheden om te surfen, te wandelen, paard te rijden of te vissen. Er werd vroeger in Dargaville veel gevist op een bekend lokaal schaaldier, de toheroa. Maar overbevissing in de 20e eeuw zorgde ervoor dat het verboden werd. Landinwaarts van Dargaville ligt de ingang tot het Waipoua woud, wat een beschermd nationaal park is met de grootste Kauri bomen van Nieuw Zeeland bevat.

Deze positie wordt aangeboden door een praktijk met 10 andere huisartsen. In de praktijk heeft bijna elke huisarts zijn eigen interesses en specialisaties. Deze interesses en specialisaties worden ook ondersteund door bijvoorbeeld extra apparatuur. Daarnaast werkt de praktijk nauw samen met het naastgelegen ziekenhuis, dit zorgt ervoor dat ze ook beschikken over een laboratorium en de mogelijkheid voor röntgenfoto’s. De regio waar de praktijk het voornaamste aanspreekpunt voor is, heeft een populatie van ongeveer 125.000 inwoners.

Functie

Namens deze praktijk zijn wij opzoek naar een huisarts, voor een fulltime functie voor minimaal 12 maanden.

De geschikte kandidaat komt te werken in het hechte team van 10 huisartsen. Als huisarts werk je van 8:00 tot 17:00. Het is mogelijk dat er overgewerkt moet worden, dit kan tot maximaal 20:00 en alleen voor patiënten van de praktijk. Gemiddeld zie je 24-30 patiënten per dag, wat betekent dat je 4 patiënten per uur ziet. Hierdoor krijg je goed de tijd om de juiste zorg te bieden. De praktijk is ook op zaterdag open, en daar wordt verwacht dat je 1 keer in de 8 weken werkt op zaterdag. Om de continuïteit en de standaard van de zorg blijvend hoog te houden is er dagelijks een teamoverleg.

Kandidaten die willen reageren moeten beschikken over, of in aanmerking komen voor registratie bij het New Zealand Medical Council. Hiervoor is een zeer goede beheersing van de Engelse taal vereist. Ervaring als huisarts is ook vereist om te reageren op deze functie. Omdat het een wat kleinere kliniek is moet je ook flexibel zijn, en goede communicatieve vaardigheden hebben.

De werkgever biedt een uitstekend salaris, en 5 weken vakantie.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum.

Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming. Indien u interesse heeft in bovenstaande vacature of benieuwd bent of er andere vacatures binnen uw vakgebied zijn, neem dan contact op met een van de medewerkers van MMedical.

Soufian Meziyerh

Recruitment Consultant

Soufian Meziyerh
Recruitment Consultant
E:  s.meziyerh@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 11
T: +31 6 36 36 35 99