Sluitingsdatum: 14/06/2020

Medisch Specialist - Huisartsgeneeskunde - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 14-03-2020, Reference number: 2020039

Huisarts – Lower Hutt – Nieuw-Zeeland

Locatie

Lower Hutt ligt net buiten de stad Wellington op het zuidelijke punt van het Noordereiland. De stad heeft ongeveer 107 000 inwoners. De Hutt Valley is een groot gebied bij de Hutt rivier in de regio van Wellington. In de Hutt Valley liggen verschillende steden waarvan, na Wellington, Upper en Lower Hut de belangrijkste zijn. De Hutt Valley ligt aan de Cook Strait, dit is het water dat het Noordereiland van het Zuidereiland scheidt. De regio heeft daardoor een mild, bijna mediterraans klimaat. De mooie groene omgeving leent zich uitstekend voor buitensporten zoals wandelen en mountain biking. Wellington, de havenstand van Nieuw Zeeland, is een moderne levendige stad die zeer hoog op de lijst staat van beste steden ter wereld om te wonen. Wellington heeft bovendien een internationaal vliegveld en goede infrastructuur naar andere delen van het land.

De betreffende werkgever beslaat twee medische centra in Lower Hutt. De praktijk is opgezet in 2010 en heeft 12 000 geregistreerde patiënten, verdeeld over beide locaties. Het team bestaat uit 9 enthousiaste huisartsen van over de hele wereld en een uitstekend ondersteunend niet-medisch team. De praktijk biedt het gehele scala aan huisartsen zorg, inclusief spreekuren en handelingen door verpleegkundigen. Alle spoedeisende zorg gaat naar het lokale ziekenhuis.

Functie

Namens de bovengenoemde werkgever zijn wij per direct op zoek naar een huisarts voor een fulltime en long-term functie. Er wordt een minimum van 32 uur per week verwacht, maar werktijden kunnen flexibel en in overleg worden bepaald.

Het is een volledig geaccrediteerd medisch centrum met toewijding aan medische opleiding voor artsen, verpleegkundige en medisch studenten.
Consulten duren 15 minuten per patiënt. U zult bovendien een gedeelde bijdrage leveren aan het avondspreekuur tot 20.00u.

Er worden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden geboden. Voor registratie in Nieuw-Zeeland zijn excellente Engelse taalvaardigheden vereist. MMedical zal u helpen bij het verkrijgen van alle benodigde registraties.

Voor Medici:

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99