Sluitingsdatum: 08/12/2019

Medisch Specialist - Huisartsgeneeskunde - Zwitserland
Geplaatst op 08-09-2019, Reference number: 2019200

Huisarts – Muri – Zwitserland

Locatie

De Freiamt regio verbindt het Zwitserse Mittelland met het centrum van Zwitserland. Het dorp Muri ligt met ongeveer 7500 inwoners in het kanton Aargua, nabij Zurich (slechts een half uur rijden) en op iets verdere afstand van Luzern. De naam van het kanton stamt af van de mooie rivier de Aare. Het kanton kenmerkt zich door de vele middeleeuwse centra, verwante musea en een groot aantal kastelen. Er zijn bovendien meerdere thermale baden. Al jarenlang is het kanton economisch zeer sterk door onder andere de vruchtbare landbouwgrond. Door het vrij vlakke landschap zijn er zijn oneindig veel prachtige wandelroutes in de regio.

Het lokale ziekenhuis biedt zorg aan ongeveer 100 000 inwoners. Er zijn 4 operatiekamers en een intensive-careafdeling. Er wordt zorg geboden aan ongeveer 8000 opgenomen patiënten en 40 000 poliklinische patiënten per jaar. De spoedeisende hulp afdeling is de afgelopen jaren voortdurend gegroeid en uitgebreid. Sinds 2012 is er een huisartspraktijk voor spoedgevallen aangesloten en zeer succesvol gebleken. In 2017 werden in de praktijk bijna 19 000 patiënten behandeld.

Functie

Namens de praktijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde huisarts, voor een parttimefunctie van 0,5-0,8 fte binnen de huisartspraktijk aangesloten aan een spoedeisende hulp. Binnen deze samenwerking zal u eerstelijnszorg bieden tussen 10 en 18u op doordeweekse dagen. Daarnaast neemt u deel aan de avond- en weekenddiensten in samenwerking met huisartsen uit de regio.

U zult zelfstandig de zorg van patiënten overnemen volgens een inloopsysteem. U zult de infrastructuur van zowel de praktijk zelf als het ziekenhuis gebruiken. U zal actief samenwerken met partners binnen en buiten het ziekenhuis. Ook behoort medeverantwoordelijkheid voor de training van assistenten binnen de interne geneeskunde tot uw taken. U draagt zorg voor een correcte facturering en gebruikt het ziekenhuisinformatiesysteem voor het opstellen van rapporten en recepten.

U kan gevarieerde werkzaamheden verwachten binnen een modern en groeiend ziekenhuis met een breed scala aan zorg. Het team kenmerkt zich door goede samenwerking met verschillende gebieden, een sterke teamgeest en gevoel van samenhorigheid.

Er worden goede arbeidsvoorwaarden geboden. Een goede kennis van de Duitse en Engelse taal of de bereidheid om dit te leren is vereist. Voor registratie in Zwitserland is B2-niveau Duitse taal vereist, alhoewel in de kliniek beheersing op C1 niveau gewenst is. MMedical kan u helpen met het selecteren van de juiste taaltraining en zal u begeleiden met de federale en kantonale registratie in Zwitserland.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Mark van Roosmalen

Recruitment Consultant

Mark van Roosmalen
Recruitment Consultant
E: m.vanroosmalen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 22
T: +31 6 36 36 35 99