Sluitingsdatum: 14/06/2020

Medisch Specialist - Huisartsgeneeskunde - Australië
Geplaatst op 14-03-2020, Reference number: 2020037

Huisarts – Southern Forests – Australië

Locatie

De regio Southern Forests herbergt een van de mooiste natuurlijke landschappen in Australië. Deze regio staat vol met charmante kleine dorpen en in de hele regio kunt u de frisse geur van schoon bos, zeezout en vers fruit ervaren. Het gevarieerde landschap van deze regio wordt gevormd door de uitgestrekte diversiteit aan bomen en valleien. De kustlijn strekt zich uit over 140 km. Recreatieve en buitenactiviteiten zijn in de hele regio zeer toegankelijk. Southern Forests staat verder bekend om haar regionale wijnhuizen en wijngaarden.

De functie wordt aangeboden door een huisartsenpraktijk uit deze regio. De praktijk is in handen van een ervaren huisarts. Deze al lang bestaande, gevestigde mixed billing kliniek is geaccrediteerd en bevindt zich in het centrum van de stad. Ze hebben momenteel 6 huisartsen in het team en 3 praktijkverpleegkundigen. Verder ondersteunen een bekwaam administratieteam en een ervaren manager de huisartsen.

Functie

Namens deze huisartsenpraktijk in Australië zijn wij op zoek naar een huisarts voor een fulltime, positie voor de minimale duur van twee jaar.

Je versterkt een ervaren en enthousiast team. Bovendien krijg je te maken met een uitdagende patiëntenpopulatie waar je vaardigheden op de proef worden gesteld. Naast het werken bij de huisartsenpraktijk is het mogelijk om te werken in het lokale ziekenhuis en een lokale ouderenzorginstelling. Hierdoor is de kans aanwezig om spannende en interessante pathologie te behandelen.

Naast het aanbieden van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden valt de praktijk onder het DWS-systeem en kan de succesvolle kandidaat de voordelen van de Rural Incentive aanvragen. Vanwege het gemengde factureringskarakter van deze praktijk kan het mogelijke inkomen voor de succesvolle kandidaat meer dan 350.000 AUD bedragen.

Voor Medici:

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99