Sluitingsdatum: 07/06/2020

Medisch Specialist - Huisartsgeneeskunde - Australië
Geplaatst op 07-03-2020, Reference number: 2020032

Huisarts – Tasmanië – Australië

Locatie

Het eiland van Tasmanië telt 500.000 inwoners, waarvan meer dan 40% in Hobart woont, de hoofdstad van de deelstaat. De prachtige hoofdstad is de thuisbasis van een van ’s werelds meest intrigerende kunstgalerijen, terwijl het noorden van Launceston een van de weinige steden op de planeet is die om een kloof is gewikkeld. U kunt in enkele uren van strandrijke kusten naar in de World Heritage-lijst opgenomen berggebieden gaan. Onderweg passeert u gastvrije producenten van boerderijpoorten, kelderdeuren en restaurants die gespecialiseerd zijn in lokale producten, zo vers dat het de jaloezie is van de culinaire wereld. Het ligt 240 km ten zuiden van het Australische vasteland, gescheiden door de Bass Strait. Het eiland is omgeven door 334 kleinere eilanden. Traditioneel gezien zijn de belangrijkste industrieën in Tasmanië de mijnbouw, landbouw, bosbouw en toerisme.

De positie wordt aangeboden door een huisartsenpraktijk dat aan de oostkust van Tasmanië is gelegen, in een stad die bekend staat om haar prachtige stranden, verse zeevruchten en wateractiviteiten. Het is een populair gebied voor bezoekers vanwege zijn witte zandstranden, vele cafés en restaurants. Activiteiten in de omgeving zijn zwemmen, vissen, surfen en zeilen. Er zijn verschillende winkels en de stad heeft alle gemakken van een grotere stad, maar met een relaxte sfeer.

Het is een idyllische locatie met een warm, zonnig klimaat en een warme, vriendelijke gemeenschap.

Functie

Namens deze huisartsenpraktijk in Australië zoeken wij een huisarts voor een fulltime, 2-jarige positie.

U zult een enthousiast team versterken bestaande uit meerdere huisartsen en verpleegkundigen. De positie is beschikbaar gekomen vanwege recente uitbreiding van de praktijk. De werkgever biedt ongeveer 300.000 Australische dollars en bonus regelingen omdat zij naast een vast salaris ook op prestatiebasis werken. Daarnaast biedt de werkgever hulp bij uw verhuizing naar Australië. U zult tevens een fulltime verpleegkundige onder uw hoede krijgen die u volledig kan ondersteunen bij uw werkzaamheden. Daarnaast biedt de werkgever nog meer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99