Sluitingsdatum: 21/09/2022

Medisch Specialist - Huisartsgeneeskunde - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op: 21-06-2022, Reference number: 2022117

Huisarts – Tokoroa – Nieuw-Zeeland

Locatie

Tokoroa ligt in het zuidelijke gebied van de Waikato regio, op het Noordelijke eiland van Nieuw-Zeeland. De stad is het hart van de houtindustrie van Nieuw-Zeeland. Het is omgeven door grote aangeplante bossen, en veel landbouw. Tokoroa is een stad met een uniek karakter, ontstaan doordat de stad inwoners heeft uit meer dan 25 verschillende landen, wat heeft geleid tot kenmerkende gastvrijheid. De stad is omgeven door veel bossen en meren, hierdoor zijn er veel wandelingen te lopen. Veel van deze wandelingen komen langs voor de Maori heilige plekken en kenmerken de rijke historie van Tokoroa. In de bossen zijn naast de wandelpaden ook veel mogelijkheden om te mountainbiken. Daarnaast zijn de meren en rivieren rondom de stad perfect voor vissen, varen of waterskiën.

Deze positie wordt aangeboden door een organisatie die 15 huisartsenpraktijken beheert in de zuidelijke Waikato regio. De huisartsenpraktijk waar een positie is vrijgekomen ligt in Tokoroa en is doordeweeks geopend van 8:00 tot 17:00/18:00. In het weekend is de praktijk gesloten.

Functie

Namens dit centrum zijn wij opzoek naar een huisarts, parttime of fulltime, voor minimaal 1 jaar.

De geschikte kandidaat komt te werken in een team met ervaren huisartsen waardoor je snel je draai kunt vinden. Doordat Tokoroa ook wordt gekenmerkt door zijn vele nationaliteiten is het leggen van contacten niet lastig. Als huisarts zal je werken met een nieuw model, dat deels door de praktijk is ontwikkeld. De ervaren huisartsen zullen je dit snel leren, zodat je snel ingewerkt ben en je thuis voelt in de praktijk. Om de 3 maanden wordt verwacht dat je een dienst draait op zaterdag, tijdens deze dienst kan je opgeroepen worden. Hier is een aparte vergoeding aan verbonden.

Kandidaten die willen reageren moeten beschikken over, of in aanmerking komen voor een registratie bij het New Zealand Medical Council. Hiervoor is een zeer goede beheersing van de Engelse taal nodig.

De werkgever biedt goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om te werken in een moderne omgeving.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum.

Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming. Indien u interesse heeft in bovenstaande vacature of benieuwd bent of er andere vacatures binnen uw vakgebied zijn, neem dan contact op met een van de medewerkers van MMedical.

Soufian Meziyerh

Recruitment Consultant

Soufian Meziyerh
Recruitment Consultant
E:  s.meziyerh@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 11
T: +31 6 36 36 35 99