Sluitingsdatum: 24/02/2019

Medisch Specialist - Huisartsgeneeskunde - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 24-11-2018, Reference number: 2018235

Huisarts – Verschillende Locaties – Nieuw-Zeeland

Locatie

Nieuw-Zeeland bestaat uit twee grote eilanden. Het is een van de meest bio diverse landen op aarde. Door de ligging van Nieuw-Zeeland duurde het tot 1250 na christus tot de eerste mensen zich er vestigden. Op de eilanden heerst een mild zee klimaat waarbij nog wel behoorlijke verschillen bestaan tussen de verschillende regio’s.

Wellington is de hoofdstad en ligt op het zuidpuntje van het Noordereiland aan de Straat Cook, het water dat het Noorder- en het Zuidereiland scheidt. Op een heldere dag is het mogelijk het gebergte op het Zuidereiland te zien liggen. Naar het noorden liggen de langgerekte stranden van de Kapiti kust. Naar het Oosten ligt de Rimutaka Range met daarachter de vlakten van Wairarapa, een wijngebied van wereldfaam. Evenals Australië scoort Nieuw-Zeeland hoog op kwaliteit van leven, volksgezondheid, onderwijs, economische vrijheden en rechten. Het Noordereiland is wat bevolkter maar heeft een aangenaam klimaat met veel faciliteiten voor families. Het Zuidereiland is wat minder bevolkt maar heeft daarentegen een geweldig aanbod aan flora en fauna. De natuur op het Zuidereiland is een van de meest diverse en mooie op Aarde.

Functie

Namens meerdere zorgverleners in Nieuw-Zeeland zijn wij op zoek naar huisartsen die op verschillende delen van het land willen werken. Het betreft zowel full- als parttime posities.

De organisatie van de zorg is vrij vergelijkbaar met die in Nederland en België. Zo is er vergelijkbare pathologie ten aanzien van chronische zorg zoals onder andere DM, COPD en hartfalen. De werkzaamheden die u in Nieuw-Zeeland zou verrichten tellen mee voor herregistratie in Nederland en België. Er wordt actieve (na)scholing verwacht.

Ooit gedacht aan een avontuur in het buitenland waar u een variërende populatie zal behandelen en nieuwe ervaringen zal opdoen? Wacht niet langer en ga de uitdaging aan, Nieuw-Zeeland wacht op u!

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99