Sluitingsdatum: 05/10/2021

Medisch Specialist - Huisartsgeneeskunde - Zwitserland
Geplaatst op 05-07-2021, Reference number: 2021167

Huisarts – Verschillende locaties – Zwitserland

Locatie

Het betreffende gezondheidscentrum heeft huisartspraktijken op verschillende locaties. Naast Basel zijn er ook locaties nabij skigebieden in de Alpen en in de buurt van Luzern. Elke praktijk is op zoek naar een huisarts om het huidige team te versterken. De locatie en tijden waarop u werkzaam zal zijn zijn beide bespreekbaar.
In elke praktijk werken artsen van verschillende disciplines: naast een of meerdere huisarts(en) is er in elke praktijk ook in ieder geval één internist werkzaam en bijvoorbeeld ook een cardioloog of ander specialisme.

Functie

Namens het bovenstaande netwerk van huisartspraktijken zijn wij op zoek naar een huisarts voor een fulltime functie. Zoals vermeld zijn zowel de locatie als de werktijden bespreekbaar.
Er wordt gezocht naar een verantwoordelijke en betrokken persoonlijkheid met interesse in teamgerichte samenwerking. Het multidisciplinaire team biedt een uitdagende en afwisselende werkomgeving binnen een moderne praktijk.
Elke praktijk heeft een uitgebreid zorgaanbod wat varieert van basisgezondheidszorg, tot kinder- en jeugd geneeskunde, tot gynaecologie. In de patiëntenpopulatie binnen elke praktijk worden alle leeftijdsgroepen vertegenwoordigd en op zo hoog mogelijk medisch niveau geholpen. Samen met externe specialisten wordt een sterk netwerk gevormd voor optimale kwaliteit van zorg.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden met uitgebreide ondersteuning en mogelijkheden tot persoonlijke en praktijkontwikkeling.
Een goede kennis van de Duitse en Engelse taal of de bereidheid om dit te leren is vereist. Voor registratie in Zwitserland is B2-niveau vereist, alhoewel in de kliniek beheersing op C1 niveau gewenst is. MMedical kan u helpen met het selecteren van de juiste taaltraining en zal u begeleiden met de federale en kantonale registratie in Zwitserland.

Voor Medici:

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Mark van Roosmalen

Recruitment Consultant

Mark van Roosmalen
Recruitment Consultant
E: m.vanroosmalen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 22
T: +31 6 36 36 35 99