Sluitingsdatum: 30/06/2019

Medisch Specialist - Huisartsgeneeskunde - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 30-03-2019, Reference number: 2019057

Huisarts – Wellington – Nieuw-Zeeland

Locatie

Wellington is de hoofdstad van Nieuw-Zeeland en ligt helemaal in het zuiden van het Noordereiland aan de Cook Strait; dit is het stuk water dat het Noorder- en het Zuidereiland van elkaar scheidt. Op een heldere dag is het mogelijk het gebergte op het Zuidereiland te zien liggen. Naar het noorden liggen de langgerekte stranden van de Kapiti kust. Naar het oosten ligt de Rimutaka Range met daarachter de vlakten van Wairarapa, een wijngebied van wereldfaam. Evenals Australië scoort Nieuw-Zeeland hoog op kwaliteit van leven, volksgezondheid, onderwijs, economische vrijheden en rechten.

Functie

Namens een huisartsenpraktijk in Nieuw-Zeeland zijn wij op zoek naar een huisarts voor een parttime, permanente positie.

U zult 4 sessies per week werken en sommige weekeindes en avonden, afhankelijk van het rooster op oproepbasis. U zult samenwerken met andere huisartsen en ervaren verpleegkundigen. Bovendien zult u visites afleggen indien nodig. Er wordt verwacht dat u 3.5 patiënten per uur ziet.

Voor deze positie dient u over excellente management, communicatieve en administratieve vaardigheden te beschikken.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden aan.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Mark van Roosmalen

Recruitment Consultant

Mark van Roosmalen
Recruitment Consultant
E: m.vanroosmalen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 22
T: +31 6 36 36 35 99