Sluitingsdatum: 17/08/2023

Medisch Specialist - Huisartsengeneeskunde - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op: 17-05-2023, Referencenumber: 2023056

Huisarts – Wellington – Nieuw-Zeeland

Locatie

Wellington is de hoofdstad van Nieuw-Zeeland en ligt helemaal in het zuiden van het Noordereiland aan de Cook Strait; dit is het stuk water dat het Noorder- en het Zuidereiland van elkaar scheidt. Op een heldere dag is het mogelijk het gebergte op het Zuidereiland te zien liggen. Naar het noorden liggen de langgerekte stranden van de Kapiti kust. Naar het oosten ligt de Rimutaka Range met daarachter de vlakten van Wairarapa, een wijngebied van wereldfaam. Evenals Australië scoort Nieuw-Zeeland hoog op kwaliteit van leven, volksgezondheid, onderwijs, economische vrijheden en rechten.

De positie wordt aangeboden door een relatief nieuwe huisartsenpraktijk, met een apotheek, sportschool, fysiotherapeut en handtherapeut nabij. Al deze zorgverleners zitten in 1 gebouw, wat de unieke situatie creëert dat patiënten bijna altijd binnen hetzelfde gebouw geholpen kunnen worden. De praktijk wordt gerund door 1 huisarts en het Apothekersteam. In totaal bestaat het team uit verpleegkundige, gezondheidscoach, maatschappelijk werker en de apotheek.

Functie

Namens deze huisartsenpraktijk zijn wij opzoek naar een huisarts met ervaring. Er wordt een contract aangeboden voor minimaal 1 jaar en een fulltime functie.

De geschikte kandidaat komt te werken in een hecht en gemotiveerd team. Iedereen binnen de praktijk zal je, zeker in de eerste maanden helpen om ervoor te zorgen dat je je zo snel mogelijk thuis voelt. De praktijk is de hele week geopend, en tijdens de week werk je 8 sessies. In 1 sessie zie je gemiddeld 11-12 patiënten, en 1 sessie is ongeveer 4 uur. Dit betekent dat je de tijd kunt nemen voor iedere patiënt. Tijdens deze consulten kun je daarom ook de tijd nemen om een goede relatie op te bouwen met de patiënt. Deze arts-patiënt relatie is erg belangrijk voor de praktijk, en een van de belangrijkste manieren om de continuïteit van de zorg te garanderen. Het helpt de praktijk om de hoogste standaarden van zorg en behandelingen te bereiken. De consulten zullen voor een deel face-to-face zijn, maar ze werken ook met telefonische consulten. Op sommige dagen is de praktijk ook geopend in de avond, en je zult elke 3 maanden ongeveer 5 tot 6 keer in de avond werken.

Om te kunnen reageren op deze functie moet je je kunnen registeren bij de Medical Board of New-Zealand. Hiervoor is eerdere ervaring als huisarts en excellente beheersing van de Engelse taal vereist.

De werkgever biedt een zeer goed salaris, 5 weken vakantie per jaar en ondersteuning bij je verhuizing. Wanneer ze tevreden zijn met je werk, en jij ook met het werk en de locatie bieden ze de mogelijkheid tot inkopen als partner.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum.
Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming. Indien u interesse heeft in bovenstaande vacature of benieuwd bent of er andere vacatures binnen uw vakgebied, neem dan contact op met een van de medewerkers van MMedical.

Soufian Meziyerh

Recruitment Consultant

Soufian Meziyerh
Recruitment Consultant
E:  s.meziyerh@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 11
T: +31 6 36 36 35 99