Sluitingsdatum: 23/03/2019

Medisch Specialist - Huisartsgeneeskunde - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 23-12-2018, Reference number: 2018252

Huisarts – Wellington – Nieuw-Zeeland

Locatie

Wellington is de hoofdstad van Nieuw-Zeeland en ligt helemaal in het zuiden van het Noordereiland aan de Cook Strait; dit is het stuk water dat het Noorder- en het Zuidereiland van elkaar scheidt. Op een heldere dag is het mogelijk het gebergte op het Zuidereiland te zien liggen. Naar het noorden liggen de langgerekte stranden van de Kapiti kust. Naar het oosten ligt de Rimutaka Range met daarachter de vlakten van Wairarapa, een wijngebied van wereldfaam. Evenals Australië scoort Nieuw-Zeeland hoog op kwaliteit van leven, volksgezondheid, onderwijs, economische vrijheden en rechten.

Functie

Namens een huisartsenpraktijk in Nieuw-Zeeland zijn wij op zoek naar huisartsen voor een fulltime (of parttime) positie.

De praktijk is open van maandag t/m vrijdag. Daarnaast bieden zij een nooddienst aan. Ze zijn open van 08:00 – 22:00, 7 dagen per week. De praktijk beschikt over haar eigen röntgenapparatuur en de apotheek is dichtbij de praktijk. U zult samenwerken met andere huisartsen en ervaren verpleegkundigen. Ook zult u een verpleegkundige aangewezen krijgen, hij/zij zal u helpen met de werklast. De uren zijn bespreekbaar en flexibel.

Voor deze positie dient u over excellente management, communicatie en administratieve vaardigheden te beschikken. Ook dient u ervaring te hebben met het behandelen van spoedgevallen.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden aan.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Randa Sawires

Recruitment Consultant

Randa Sawires
Recruitment Consultant
E: r.sawires@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 66
T: +31 6 36 36 35 99