Sluitingsdatum: 17/08/2023

Medisch Specialist - Huisartsgeneeskunde - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 17-05-2023, Referencenumber 2023055

Huisarts – Whangarei – Nieuw-Zeeland

Locatie

Whangarei is de noordelijkste stad van Nieuw-Zeeland en de regionale hoofdstad van de Northland regio. De stad heeft ongeveer 55.000 inwoners en is goed te bereiken via verschillende snelwegen, een vliegveld en een trein station. De meeste Maoris van Nieuw-Zeeland leven in deze regio. Omdat ze er een rijke geschiedenis hebben zijn de invloeden van de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland goed te merken. De regio is niet alleen bekend vanwege de vele Maori invloeden maar wordt ook vaak de Sunny Bay of Islands of Winterless North genoemd, dit vanwege het subtropische klimaat.

De positie wordt aangeboden door een grote huisartsenpraktijk in de Northland regio. De praktijk heeft een netwerk door de hele regio, hierdoor ontvangen ze patiënten vanuit Whangarei en de regio’s in het Noorden. Op dit moment werken ze ook aan de bouw van een nieuw ziekenhuis, hierin is de praktijk verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het gespecialiseerde gezinszorg centrum.

Functie

Namens deze praktijk zijn wij opzoek naar een huisarts voor een positie voor de minimale duur van 1 jaar, parttime of fulltime.

Deze baan biedt de geschikte kandidaat een gevarieerde en interessante uitdaging. Naast het werk als huisarts zal je werken aan de ontwikkeling van het gezinszorg centrum. De praktijk heeft ongeveer 8000 ingeschreven patiënten uit de gehele regio wat veel variatie geeft. Er wordt gerekend met competitieven markt prijzen. Naast het werk beschikken ze over een goed gestructureerd trainingsprogramma wat kansen biedt voor de ontwikkeling van uw vaardigheden. De kandidaat komt te werken in een professioneel en innovatief team, dit biedt de kans om van betekenis te zijn voor de gehele populatie.

Voor deze positie is 3 jaar werkervaring als huisarts vereist, evenals uitstekende management-, communicatie- en leiderschapsvaardigheden.

De werkgever biedt goede arbeidsvoorwaarden en de kans om te werken in een moderne omgeving.

Voor Medici

MMedical begeleidt medisch professionals bij het vinden van een baan in binnen- of buitenland. Via MMedical krijgt u een goed overzicht van vacatures die aansluiten op uw voorkeuren en binnen uw aandachtsgebied. Wanneer dit vereist is, assisteren wij u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een visum.
Wij gaan discreet om met uw persoonsgegevens en delen deze niet met derden zonder uw toestemming. Indien u interesse heeft in bovenstaande vacature of benieuwd bent of er andere vacatures binnen uw vakgebied, neem dan contact op met:

Soufian Meziyerh

Recruitment Consultant

Soufian Meziyerh
Recruitment Consultant
E:  s.meziyerh@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 11
T: +31 6 36 36 35 99