Sluitingsdatum: 14/06/2020

Medisch Specialist - Infectieziekten - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 14-03-2020, Reference number: 2020038

Infectioloog – Auckland – Nieuw-Zeeland

Locatie

De stad Auckland ligt in het noordelijke deel van het Noordereiland. Het is één van de dichtst bevolkte gebieden in Nieuw-Zeeland met zo’n 500.000 inwoners. De stad wordt omgeven door vele wijnregio’s, prachtige stranden, ongerepte regenwouden en de golf van Hauraki. Auckland heeft een mild zeeklimaat met temperaturen die schommelen van 11 graden in de winter en 20 graden in de zomer. Wel heeft Auckland één van de hoogste zonuren van Nieuw-Zeeland, met meer dan 2000 zonuren per jaar. Auckland werd recent beoordeeld als drie-na-beste plek om te wonen in de wereld.

De positie wordt aangeboden door een zorginstelling uit de regio Auckland. De werkgever beschikt over meerdere locaties waaronder een aantal ziekenhuizen. Deze ziekenhuizen zijn gelegen aan de noordwestelijke kant van Auckland. Hier wordt een populatie van ongeveer 630.000 mensen verzorgd door de werkgever. De populatie uit de streek is erg gevarieerd. De afdeling Infectieziekten heeft nauwe banden met 2 klinisch microbiologen en regionale banden met onderwijsinstellingen.

Functie

Namens deze huisartsenpraktijk in Nieuw-Zeeland zijn wij op zoek naar een infectioloog voor een fulltime positie voor de minimale duur van een jaar. (0.3 FTE bij de Infectie Ziekten en 0.7 FTE bij de afdeling Interne Geneeskunde).

De werktaken zullen bestaan uit: klinische consulten in meerdere ziekenhuizen, werkzaam zijn in infectieklinieken, on-call dekking, ondersteuning voor de IV-Antibiotica polikliniek (OPIVA), evenals mogelijkheden om deel te nemen aan activiteiten op het gebied van antimicrobieel beheer en infectiepreventie en –controle. Het rooster op oproepbasis is 1:6. Een deel van de taken zal bestaan uit het begeleiden van arts-assistenten.

Voor deze positie is de werkgever op zoek naar infectiologen die minimaal 4 à 5 werkervaring. Daarnaast dienen kandidaten over recente werkervaring te hebben in een acute omgeving en op de afdeling Longziekten.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Voor Medici:

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Soufian Meziyerh

Recruitment Consultant

Soufian Meziyerh
Recruitment Consultant
E:  s.meziyerh@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 11
T: +31 6 36 36 35 99