Sluitingsdatum: 21/12/2019

Medisch Specialist - Interne Geneeskunde - Zwitserland
Geplaatst op 21-09-2019, Reference number: 2019212

Internist – Appenzell – Zwitserland

Locatie

De stad Herisau ligt in het noordoosten van Zwitserland. De rivier de Glatt loopt door Herisau, een stad gekenmerkt door een rijke Zwitserse cultuur. Moderniteit en traditie zijn beide kenmerken van Herisau, een plaats met 15.500 inwoners. De voordelen van de stad worden gecombineerd met een dorpskarakter en een uitgebreide landelijke invloed. Herisau is het centrum van het Appenzellerland, waardoor het een levendig centrum heeft met een divers cultureel aanbod, internationale bedrijven, goede scholen en levendige uitgaansgelegenheden.

De omgeving van Herisau, noordelijk van het kanton St. Gallen, biedt een rijke natuur en goede infrastructuur. Een historie van akkerbouw, sterke economie en educatie zijn kenmerkend voor de omgeving. Een aantal skigebieden zijn op korte afstand van Herisau gelokaliseerd.

De werkgever is een ziekenhuisgroep gelegen in de regio Appenzell met meerdere locaties. De groep biedt onder andere de afdelingen interne geneeskunde, chirurgie, gynaecologie, orthopedie, anesthesie en heeft een spoedeisende hulp afdeling.

Functie

Namens een ziekenhuisgroep in de regio Appenzell zijn we op zoek naar een internist om de huidige vakgroep te versterken. Het betreft een fulltime functie (0,8 – 1,0 fte). Zowel jonge klaren als meer ervaren specialisten worden uitgenodigd om te reageren.
U zal verantwoordelijk dragen voor kwalitatief hoogstaande zorg voor zowel klinisch als poliklinische patiënten. Daarnaast behoort supervisie en educatie van arts-assistenten tot uw takenpakket. U zal interdisciplinair samenwerken met andere afdelingen en beschikbaar zijn voor overleg vanuit de eerste lijn. Daarnaast zal u meedraaien in het dienstrooster (bereikbaarheidsdienst).

Binnen het huidige team staat communicatie hoog in het vaandel en wordt er van u verwacht deze vaardigheid toe te passen in de samenwerking met collegae van andere disciplines en afdelingen. Daarnaast wordt er van u verwacht echografie van het abdomen te beheersen of bereid zijn tot het aanleren hiervan. Een goede kennis van de Duitse taal of de bereidheid om dit te leren is vereist. Voor registratie in Zwitserland is B2-niveau vereist, alhoewel in de kliniek beheersing op C1 niveau gewenst is. MMedical kan u helpen met het selecteren van de juiste taaltraining en u helpen met de federale en kantonale registratie in Zwitserland.

De werkgever biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder een attractief basissalaris, kinderopvang en vergoeding van bij- en nascholing. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze recruitmentconsultants.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Mark van Roosmalen

Recruitment Consultant

Mark van Roosmalen
Recruitment Consultant
E: m.vanroosmalen@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 22
T: +31 6 36 36 35 99