Sluitingsdatum: 11/11/2019

Medisch Specialist - Interne Geneeskunde - Nieuw-Zeeland
Geplaatst op 11-08-2019, Reference number: 2019171

Internist – Auckland – Nieuw-Zeeland

Locatie

De stad Auckland ligt in het noordelijke deel van het Noordereiland en is de grootste stad van Nieuw-Zeeland. Het is één van de dichtst bevolkte gebieden in Nieuw-Zeeland met zo’n 500.000 inwoners. De stad wordt omgeven door vele wijngaarden, prachtige stranden, ongerepte regenwouden en de golf van Hauraki. Auckland heeft een mild zeeklimaat, met temperaturen die schommelen van 11 graden in de winter en 20 graden in de zomer. Auckland is één van de gebieden met het hoogste aantal zonuren van Nieuw-Zeeland; meer dan 2000 zonuren per jaar. Auckland werd recent beoordeeld als drie-na-beste plek om te wonen in de wereld.

Het betreffende ziekenhuis is het hoofdcentrum voor acute zorg en verwijzing in de regio, die uit zo’n 500 000 mensen bestaat. Het is een groot gespecialiseerd ziekenhuis met 800 bedden en een educatieve rol. Hier wordt derdelijnszorg geleverd aan acute en opgenomen patiënten en bovendien wordt er chirurgische zorg geleverd binnen een groot aantal specialisaties.

De afdeling Interne Geneeskunde heeft in de afgelopen maanden grote veranderingen ondergaan, waaronder een op thuis-gebaseerde opname afdeling, herontwikkeling van de medische beoordeling afdeling van 42-bedden en de ontwikkeling van het “ziekenhuis thuis” model. De effectiviteit van de op thuis-gebaseerde opname afdeling wordt momenteel verder verfijnd en deze veranderingen zullen eind van het jaar geïmplementeerd worden. Onderdeel van deze verfijning is het ontwikkelen van een acute zorg model ter ondersteuning van de teams op de opname-afdeling en van beslismodellen vroeg in het zorgproces.

Functie

Namens het bovengenoemde ziekenhuis in Nieuw-Zeeland zijn wij momenteel op zoek naar een specialist interne geneeskunde voor een fulltime functie.
Specialisten binnen de algemene interne geneeskunde, endocrinologie-diabetes en/of acute geneeskunde zijn allen uitgenodigd om te reageren.

De positie biedt de ideale mogelijkheid voor duaal gespecialiseerde artsen met ervaring om zorg te leveren aan een diverse populatie met een grote verscheidenheid aan metabolische ziekten.
Artsen met een kwalificatie of een professionele interesse in acute geneeskunde en aantoonbare interesse in klinisch leiderschap worden ook uitgenodigd om te solliciteren.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zullen in overeenkomst zijn met de New Zealand ASMS Award Agreement. Voor registratie in Nieuw-Zeeland zijn excellente Engelse vaardigheden vereist. MMedical zal u helpen bij het verkrijgen van alle benodigde registraties. MMedical zal u daarnaast helpen met het verkrijgen van alle benodigde registraties.

Voor Medici

MMedical assisteert Medisch Specialisten bij het vinden van een baan in het buitenland. Op het moment dat wij een positie voor u hebben verzekerd, zullen wij u assisteren bij de medische registratie en visum aanvraag. Daarnaast zullen wij u (en uw familie) ondersteunen tijdens uw verhuizing.
Om uw sollicitatie goede slagingskans te geven is het belangrijk dat u naast uw cv alle diploma’s en referenties meelevert. Wij zullen hier hoogst discreet mee omgaan en zullen in eerste instantie enkel anonieme gegevens met eventuele toekomstige werkgevers delen.

Indien u interesse of vragen heeft over bovenstaande positie, neem dan contact op met uw eigen recruitment consultant van MMedical.

Mocht u deze nog niet hebben, neem dan contact op met:

Soufian Meziyerh

Recruitment Consultant

Soufian Meziyerh
Recruitment Consultant
E:  s.meziyerh@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 11
T: +31 6 36 36 35 99